2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم ولیییی💔

274 بازدید | 57 پست

ولی تا میام این کارو کنم گریم میگیره دلم برام میسوزه 💔🥲باورم نمیشه چقد دنیا باهام بد تا کرد با دختری که فقط یه زندگی عادی میخواست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم :))

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

😔😔💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

ببین وقتی چنین فکری میاد سراغت یعنی باید از یک روانشناس کمک بگیری و به خودت کمک بکنی مطمئن باش خیلی‌ها بودن تو شرایط تو و مثل تو تصمیمی که گرفتن کمک به خودشون بود و تونست بهشون کمک کنه با ۱۲۳ و ۱۴۸۰ حرف بزن طمئن باش راهکارهایی که بهت کمک کنه پیدا می‌کنی دردها ما رو اذیت می‌کنه اما می‌تونه یه اهرم برای موفقیت باشه

روانشناسی خوندم تا به خودم و بقیه کمک کنم 😍🌟