2777
2789

من و همسرم تازه درسامون تموم شده داریم میریم سر کار

پس انداز انچنانی نداریم ،ساپورت از نظر مالی هم صففففر یا زیر صفر🤣

حالا خونه ی پدر و مادرم از اول ش بهترین جای شهر بوده 

اما ما اکر بخواایم خونه بخریم باید بریم منطقه ی نه چندان خوب🙁

حس میکنم کل خانواده م بهم با دید تحقیر نکاه میکنن اکر بریم اونجا ولی همسرمم حاضر نمیشه بریم منطقه ی خوب اجاره نشینی🙁

اینقدر خحالت میکشم دوست ندارم اصلا کسی رو دعوت کنم

خب چرا با این پسر بیچاره ازدواج کردی وقتی شرایطشو میدونستی که حالا بخوای بهش فشار بیاری همینکه میتونه خونه بخره تو این زمونه کلاهتو بنداز هوا …بعضیا موقع ازدواج اینقدر هول شوهرن هر شرطی داماد بذاره و هر شرایطی بگه قبول میکنن بعد که خرشون از پل گذشت شروع میکنن نق زدن

خب چرا با این پسر بیچاره ازدواج کردی وقتی شرایطشو میدونستی که حالا بخوای بهش فشار بیاری همینکه میتون ...

عزیزم خب ترجیح ادما با هم فرق داره

ما هم میتونستیم بریم نزدیک بابام اینا خونه ی خوب رهن کنیم 

همسرم بیچاره نیست فقط اولویتش با من فرق داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما همون خانواده ای هستیم که به دخترمون با دید تحقیر نگاه کردیم چون اول زندگی رفت یه منطقه پایین،ولی اون پلشو کرد تو یه کفش که این کار به نفع زندگیمه و اول زندگی باعث پیشرفتمه و به حرف هیچکس هم محل نذاشت،الان بعد 10سال 2تا خونه تو یکی از بهترین منطقه های شهرمون داره

عزیزم خب ترجیح ادما با هم فرق دارهما هم میتونستیم بریم نزدیک بابام اینا خونه ی خوب رهن کنیم همسرم بی ...

اخه تو زن گنده ای که حتما بالغ شدی که ازدواج کردی دیگه خداروشکر …نمیدونی تو این مملکت رهن کردن خونه یعنی نابودی سرمایه و بدبخت شدنت به تدریج ؟ اگه یکم تو جامعه میبودی متوجه اوضاع میشدی 

اخه تو زن گنده ای که حتما بالغ شدی که ازدواج کردی دیگه خداروشکر …نمیدونی تو این مملکت رهن کردن خونه ...

خیلی بی ادبی واقعا

اگه اعصاب نداری میتونی چیزی نگی،حضور و غیاب که نذاشته بودم برای تاپیک

دختر قوی ای بوده،ان شاالله خوشبخت بشه🩷

مرسی عزیزم،شما هم به حرف دیگران زندگی نکن ،ببین چی به نفع خودت و زندگیته،من به شخصه الان جای شما بودم با تصمیم شوهرم موافقت میکردم چون عقلانی و منطقیه،امیدوارم خوشبخت بشید کنار هم

خیلی بی ادبی واقعااگه اعصاب نداری میتونی چیزی نگی،حضور و غیاب که نذاشته بودم برای تاپیک

وا کجای حرفم بی ادبی بود ؟؟؟؟ زن گنده یعنی زن بالغ 😐خدا بخیر کنه شوهر بیچارتو با این افکارت به گدایی میندازیش 

وا کجای حرفم بی ادبی بود ؟؟؟؟ زن گنده یعنی زن بالغ 😐خدا بخیر کنه شوهر بیچارتو با این افکارت به گدای ...

والا کلمه ب کلمه ت بی احترامیه شاید برای شما این طرز صحبت عادیه،برای ما نیست