2777
2789
نه مشاور ما می گفت خییلی مهمه

عزیز رتبه اول معادلش شد ۱۹/۸ 

یعنی ایشون هم ۱۹ داشته چه برسه بقیه 

بعد هم تراز که میده معدل پایین باشه تراز کنکور بالا باشه اونو می‌کشه بالا چیزی نمیشه ۱۸ ۱۹ داشته باشی یکی دوتا 

هر دو تاثیر داره و جمع میشه  تراز کلی که میده مهمه 

هیچکس همه رو ۲۰ نمیشه مشاور شما با عرض احترام بیسواده

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟😐رتبه ۱ کنکور معدلش ۲۰ نشده ینی درس ۱۸ و ۱۹ داشته اما شده رتبه یک/: فکر نکنم اینطور باشه

آره احتمالا دریایی که ضریب پایین دارن رو کم شده وگرنه درسی مثل فارسی و زیست رو باید بیست شد چون ضریبش خیلی بالاست

بنظرت تراز ۸۵۰۰ کنطقه سه پزشکی تعهدی میده ؟

بستگی به استان داره 

تعهدی ها معمولا همون استاد منطقه خودشون که ظرفیت اش باید ببینی چقدره . 

و اطرافیانت ترازشون چطوریه 

استان های کوچیک قبولیش بیشتره 

ولی پزشکی تعهدی ارزش ندارع

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
آره البته تعهدی روزانه و شهریه پرداز رتبه بهتری میخوانداروسازی هم همین حدودا

ببخشید انقد سوال میپرسم، مثلا ۱۰۰۰ بشی میتونی بدون تعهد بری دندون؟ یا مثلا بخوای بری پرستاری دولتی تا زیر دهزار میشه ؟ 

عزیز رتبه اول معادلش شد ۱۹/۸ یعنی ایشون هم ۱۹ داشته چه برسه بقیه بعد هم تراز که میده معدل پایین باشه ...

دکتره اصلا هم بیسواد نیست کسی که می خواد پزشکی و دندون قبول سه باید اون دریایی که ضریبشون بالاست رو بیست بشه 

البته به من ربطی ندارد هر کس خودش بر اساس اهدافش درس می خونه

ببخشید انقد سوال میپرسم، مثلا ۱۰۰۰ بشی میتونی بدون تعهد بری دندون؟ یا مثلا بخوای بری پرستاری دولتی ت ...

آره میشه

بستگی داره مثلا پرستاری تیپ سه با رتبه بالای ده هزارم دولتی میشه

دکتره اصلا هم بیسواد نیست کسی که می خواد پزشکی و دندون قبول سه باید اون دریایی که ضریبشون بالاست رو ...

باشه عزیزم . 

اینایی هم که تو دانشگاهن قبول شدن الکین دکتر بی سواد هم اصلا نداریم .