2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

184 بازدید | 21 پست

دیگه خسته شدم شوهر سابقم پسرمو پنج روزه برده نمیاره داریم طلاق میگیریم گفته پسرم میبره خارج حسرتش به دلم میمونه هر چقدر هم به مادربزرگش (پسرم)میگه میگم نمیاره نگین بهش برگرد که عمرن بشه با عرض معذرت کار زنا میکنه با مرد خودم گرفتنشون با مرددد

دیگه نمیدونم چیکار کنم پسرم یک سال ۱۰ ماهشه بنظرتون میاره پسرمو هزار بارم شکایت کردم چه فایده دادگاه هم خسته شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر قانونی تا هفت سالگی حضانت بچه با مادرع میتونی شکایت کنی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

به اون نمیکنه زنا عزیزم .میگن لوااط 

برو شکایت کن منتظر وی نشستی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نگرفتم زنا با کی .پول داره ببرتش خارج!!.

گی بوده شوهرش

همجنس بازی مبکردع و با مرد رابطه برقرارمیکردع

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

عزیزم می‌دونم شاید چیزی که می‌خوام بگم ربطی به تاپیک شما نداشته باشه ولی بزار برتتش خارج تو ایران دیگه هیچ آینده نیست چند روز دیگه هم یک عالمه ایران تحریم میشه بدبخت میشیم 

راه داره مشکلت

ولی راه حلش از چاله به چاه افتادنه

پس تنها پیشنهادم یه دفعه امتحانی تماس بگیرید با اورژانس اجتماعی ۱۲۳

امتحان کن

ضرر نداره که

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو