2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه عشق و عاشقی نبود سر طلاقم ناراحت بودم افسرده شده بودم تنهاشده بودم هیچی نمیتونست خوشحالم کنه 

اگه طبق گفته اون مدیر شرکت ترک کنه بیاد محضر تعهد بده خب میتونی یه شانس دیگه بهش بدی 

به حرف راحته اما هرچی باشه بهش عادت کردی ادم یه گربه رو میگیره نگه میداره میزاره میره چقدر ناراحت میشه اینکه دیگه شوهرته 

خدایا پناهم باش
من با اینکه عشق و عاشقی نبود سر طلاقم ناراحت بودم افسرده شده بودم تنهاشده بودم هیچی نمیتونست خوشحالم ...

نمیدونم باید چیکارکنم ب حرف ادم معتاد نمیشه اعتماد کرد چندین بار هم فرصت دادم ولی نشد 

مامانمم میگ برگردی بری دیگ ما دختری ب اسم تو نداریم 

اخه خانوادش خیلی بد کردن 

اعتیاد داره الان ک همه چی داره تموم میشه میگ برگردیم بهم تاپیک قبلمو بخون

منم شوهرم به شیشه اعتیاد داشت ترک کرد ولی ترکشهای بدی خوردم آدم نرمال و سالمی نمیشن من تمام موهام سفید شده تو ۳۵ سالگی دوتا بچه دارم و پدر و مادری هم ندارم که برم پیششون تو اگر شرایطش رو داری فرار کن و زندگی جدیدی برای خودت بساز تو دقیقا ۱۰ سال قبل منی این مردها فقط باعث فرسایش ادم هستن هیچ خوشی و پیشرفتی رو تجربه نمیکنی کنارشون 

تاپیک قبلمو بخون شرایطم خیلی پیچیده اس

خوندم ببین من نمی‌دونم زندگی با ی معتاد چطوریه 

چون ن. شوهر معتاد داشتم ن از اطرافیانم شوهر معتاد دیدم 

فقط میدونم طلاق واقعا کمر خم می‌کنه

البته خداروشکر بچه نداری شاید برات اونقدرام سخت نباشه

منم شوهرم به شیشه اعتیاد داشت ترک کرد ولی ترکشهای بدی خوردم آدم نرمال و سالمی نمیشن من تمام موهام سف ...

من دارم جون میدم انقد حالم بده ،تا وقتی تو زندگی بودم هیچ کاری برای نگه داشتنم نکرد ،الان داره ب این درو اون در میزنه 

من دارم جون میدم انقد حالم بده ،تا وقتی تو زندگی بودم هیچ کاری برای نگه داشتنم نکرد ،الان داره ب این ...

بزار بزنه فراموشش کن برو دنبال زندگی جدید خودت  مخصوصا که اشتباهشون رو فهمیدن انقدر وقیح عیب روی تو گذاشتن 

من دارم جون میدم انقد حالم بده ،تا وقتی تو زندگی بودم هیچ کاری برای نگه داشتنم نکرد ،الان داره ب این ...

چندماه اول طلاق بشدت سخته،ولی من الان بعد چندسال هربار ک یادم میفته میگم خدایا خیلی خیلی شکرت ک جداشدم،زندگیم ۱۰۰۰درجه تغییر کرد،شاید باورت نشه گاهی خواب میبینم تو زندگی قبلیمم، یهو از خواب بیدار میشم و خداروشکر میکنم ک خواب بود