یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اعتیاد داره الان ک همه چی داره تموم میشه میگ برگردیم بهم تاپیک قبلمو بخون
منم شوهرم به شیشه اعتیاد داشت ترک کرد ولی ترکشهای بدی خوردم آدم نرمال و سالمی نمیشن من تمام موهام سفید شده تو ۳۵ سالگی دوتا بچه دارم و پدر و مادری هم ندارم که برم پیششون تو اگر شرایطش رو داری فرار کن و زندگی جدیدی برای خودت بساز تو دقیقا ۱۰ سال قبل منی این مردها فقط باعث فرسایش ادم هستن هیچ خوشی و پیشرفتی رو تجربه نمیکنی کنارشون
من دارم جون میدم انقد حالم بده ،تا وقتی تو زندگی بودم هیچ کاری برای نگه داشتنم نکرد ،الان داره ب این ...
چندماه اول طلاق بشدت سخته،ولی من الان بعد چندسال هربار ک یادم میفته میگم خدایا خیلی خیلی شکرت ک جداشدم،زندگیم ۱۰۰۰درجه تغییر کرد،شاید باورت نشه گاهی خواب میبینم تو زندگی قبلیمم، یهو از خواب بیدار میشم و خداروشکر میکنم ک خواب بود