2777
2789

پیرو تاپیک قبلیم میخواستم بدونم هزینه شهربازی تقریبا برای دونفر چقدر درمیاد اگه بخوان ۶ ۷ تا دستگاه امتحان کنن

یا اگه ورودی میگیرن ورودیا چقدرن

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻

تهران ؟

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهران ؟

تهران نیست، شماله

ولی چون نوساز و وسیله هاش جدیدن حس میکنم همونقدر باشه 

برای شما چقدره هر بازیش

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻

تهران نیست، شمالهولی چون نوساز و وسیله هاش جدیدن حس میکنم همونقدر باشه برای شما چقدره هر بازیش

واسه دو نفر یک تومن یکو دویست خوبه 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
درسته همین حدوداس اسی هر بازی رو ۷۵ یا ۸۰ حساب کن

مرسی عزیزم انتظار نداشتم انقدر گرون باشه تازه فکرکنم اینجا بیشتره

من شمالم

پسرم۴سالشه.ورودی پارک کودکان۱۵۰دادیم.هروسیله هم ۵۰ و۷۰ و...

برای بزرگسال خیلی بیشتره.اگه ۶-۷تاوسیله میخواین سوارشین فکرکنم نفری۶۰۰حتمامیشه،شایدم بیشتر

خدایا بی نهایت شکرت