2777
2789
عنوان

بچه ها اختلاف طبقاتی من با پارتنرم خیلی زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 49 پست

نهههه 

ببین هی کردن تو سر ما که پول بده اخ و تف و پیف پولدارا آدمای بدی هستن 

درحالی‌که برعکسه هرچی طلاقه تو قشر ضعیف و فقیره 

پولدارا چون خودشون از مال دنیا بی نیازن اتفاقا براشون زیاد مهم نیست بیشتر به ذات نگاه میکنن 

دزدی تجاوز اراذل اوباش مشکلات خونوادگی طلاق اعتیاد همه اینا تو قشر ضعیفه 

طلاق تو قشر مرفه خییلییی کمتره از نزدیک دارم میبینم 

من شوهرم تولیدکننده میز بیلیارده خداشاهده طرف هرررچقدرر پولدارتر خاکی تر متواضع تر بخدا جدی میگم 

ولی از بس بهمون برعکس گفتن اعتماد بنفسمون اومده پایین و می‌ترسیم اتفاقا ازاین پسرای گدا گودول بترس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل که ایجاد میشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ذات خیلی مهمه

من خودم وضع مالی بابام خییلی خوب بود با پسری اشناشدم هییییچی نداشت فقیربود یه سربازبودک شارژش رو خودم مبفرستادم

گذشت واین پسرپولدار شد و ولم کرد

😔😔😔

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
ذات خیلی مهمهمن خودم وضع مالی بابام خییلی خوب بود با پسری اشناشدم هییییچی نداشت فقیربود یه سربازبودک ...

من فبل این با یه پسری بود چهارصدوپنج خرید بهم خیانت کرد فکر کرد همه دخترا بهش پا میدن دیگه الان این خیلی وفاداره

کجا زندگی میکنید که هنوز زنها جلوی در میشینن من تو شهرستان ها هم ندیدم شما اگر مطلبی که میفرمایید حقیقت داشته باشه راه سختی و در پیش دارید به راحتی مورد تحقیر و توهین قرار میگیرن در خانواده اون  اقا دیدم که میگم چندین مورد

وای کاشکی اینجوری باشه عزیزم

به ولله همینه به پیر به پیغمبر همینه 

من شوهرم یه مشتری داشت یارو کارخونه دار تیلیاردرررر 

آقا این خااااکی چقدررر تحویلمون می‌گرفت چقدر راحت خودمونی میشد چقدرررر هوامونو داشت تازه مثلا قیمت میز n قدر بود بیشتر میداد تازه میگفت بازم بهتون سفارش میدم 

بعد برعکسش مشتری میومد نوکیسه ادعااااا پولداریش میومد پدر مارو درآورد پول کرایه بار هم بزور میداد بعد هی منم منم هم میکرد😐 بچسب به پسر پولدارا این گدا گودال ها ازت دنگ و پول و جهاز خوب هم میخان😂💔

منو همسرم این تفاوت رو داریم دقیقا 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید