2777
2789

میگن اگه چیزی از مرده بگیری بد میشه 

از جی پی تی بپرس گلم

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرتون ارتباط گرفته و به نوه‌اش سر زده

خواب خوبی دیدی

حتما از طرفش به یه فقیر کمک کن، بهش برسه. حال روحی و اوضاعش از لباس‌هاو چهره‌اش مشخصه

اگه حس کردی حالش خوب نبود خیل بیشتر صدقه بده براش و خیرات کن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چیزی نگرف فقط کنارش نشته بود

صبح بیدار شدی به آب تعریف میکردی اون خواب رو دور میکرد

یه سوال دارم 

باهاش حرف می‌زد میخندید؟؟؟

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

اها خوبهتعبیر بدی که برای پسرم نداره ؟

نه اصلا

خواب مرده اصلا چیز بدی نیست، خیلی هم خوبه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نمیدونم یادم نیست ولی خرف نمی‌زدن کنار آتیش نشته بودن

اگه نمیخندیدن صحبت نمیکردن یعنی تعبیر خوبی داره