2777
2789

واقعا چرا اینجوری خیلی ناراحتم چرا حداقل حال روحیمو خوب نمیکنه ی عشقی بدم ب بچه تو شکمم

خدا ناخواسته بچه دارت کرده؟

خدایا خودت ظهور کن دیگه 

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.  عشق‌های ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمی‌رسد اما ردّی جاودانه در دل می‌گذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقه‌اش را از دست داد اما رنگ گندم‌ها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمره‌ی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به ساده‌ترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانه‌ی رنگ گندم ها.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن طبیعیه ولی 

اینکارایی ک میگمو انجام بده برای درمان افسردگی و حالِ بد:

۱ کتاب بخون 

چه کتابایی؟ 

کتاب معجزه‌ شکرگزاری ، صدای غذاخوردن یک حلزون وحشی، دلایلی برای زنده ماندن ، کتابخانه نیمه شب 

هرکدوم ک تونستی بخون همشون خوبن و برای حال خوبت کمکت میکنن

۲ پادکست گوش بده 

فصل ۵ کتاب باز رو پاکست هاشو از قسمت ۱تااخر گوش بده 

۳ شکرگزاری انجام بده و ژورنال نویسی بکن 

۴ به خودت رسیدگی کن و بیرون برو و خرید کن

۵ گل و گیاه بگیر و بهشون رسیدگی کن 

تونستی تاپیک دوس پسرمو بیار

خیلی سخته میفهمم یهو بچه دار شی بدون اینکه برنامشو داشته باشی 

ما قرار بود یه سفر رویایی که براش یه سال پول جمع کرده بودیمو بریم که من فهمیدم باردارم و حالم وحشتناک بود و حتی الانم نمیتونم سفر برم با بچه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

میگن طبیعیه ولی اینکارایی ک میگمو انجام بده برای درمان افسردگی و حالِ بد:۱ کتاب بخون چه کتابایی؟ کتا ...

برا پنیک هم خوبه اضطرابم تو بارداری خیلی شدید شده اصلا نمیتونم برم بیرون

برا پنیک هم خوبه اضطرابم تو بارداری خیلی شدید شده اصلا نمیتونم برم بیرون

کتاب دلایلی برای زنده ماندن ک نویسندش مت هیگ هست 

خودش دچار پنیک بوده و این کتاب برای پنیک هم خوبه بنظرم 

تجربه شو شیر میکنه مت هیگ

برای اضطرابم خوبه 

بخون همین کتابو 

پادکست گوش کن و رسیدگی و .. رو هم انجام بده