2777
2789

فکر نمیکنم مخالفش زیاده

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداکنه بشه سی سال اخه سنی نیست

درسته اما شرایط کنکور هم بد شده حجم زیادی از امتحانات نهایی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

کجا خبرشو خوندی؟

💢مخالفت مرکز پژوهش‌های مجلس با افزایش سقف سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان

▫️ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی کارشناسی، مصوبه کمیسیون معین شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر افزایش سقف سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان از ۲۴ به ۳۰ سال را غیرکارشناسی و مغایر با رویکرد تربیت‌معلم دانست.

▫️این گزارش تأکید دارد که دانشگاه فرهنگیان صرفاً محل آموزش نیست، بلکه محیطی هویت‌ساز است و حضور دانشجومعلمان باید در سنین شکل‌گیری هویت انجام شود.

▫️در این گزارش، هشت دلیل برای مخالفت با این مصوبه برشمرده شده است: یکسان‌انگاری تربیت معلم با استخدام، نادیده‌گرفتن جو فرهنگی و جامعه هم‌سالان، ابهام در گزینش از طیف سنی گسترده، ناکافی‌بودن مطالعات تطبیقی، بی‌توجهی به میانگین سنی جمعیت ایران، بی‌اثر بودن افزایش سن بر پذیرش، غفلت از اصلاحات اساسی در نظام جذب و گزینش، و پایان‌ناپذیری مطالبات اجتماعی برای افزایش سن.

▫️مرکز پژوهش‌ها همچنین یادآور شده که استناد به تجربه دیگر کشورها بدون توجه به تفاوت‌های اجتماعی و آموزشی ایران خطاست.
@farhangian120