2777
2789

برادر سی و سه ساله م معتاد صنعتی و کمپه

بابام گریه میکرد براش بش گفتم گریه نکن خودتو ناراحت نکن خوب میشه انشاالله ولی باید مام کمکش کنیم

بابامم گفت من هیچ کمکی بش نمیکنم حتی ملاقاتش م نمیام

منم گفتم چرا تو باعث شدی ب این روز بیفته از بچگی اینقدر تحقیرش کردی و ترسوندیش اینطور شد

داد زد دروغ میگی و من اینکار و نکردم و...

منم کل رفتارای و ظلمانی گذشته شو ب روش آوردم و الان دوماه سراغشو نگرفتم

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

پدرت بود بایستی هیچی نگی. خودش پر دلش همه چی می‌دونه ک براش گریه میکنه

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برو آشتی کن نباید گردن پدرت مینداختی مگه هرکی پدرش ی کاری کنه میره معتاد میشه خب شاید پدر ...

ی کاری نکرده

کل اعتماد به نفس داداشم و گرفته بود طوری ک تو جمع نمی‌تونست صحبت کنه

پناهی جز مواد داشت!؟

پدر و مادرا هم آدمن.آدمهایی که یکبار زندگی میکن و کلی کار درست و اشتباه دارن.اون موقع ناراحت بوده وق ...

ناراحت بود ک می‌گفت هیچ کمکی نمیکنم!؟

ما مورد داشتیم طرف پدرش معتاد بوده ولی خودش نشده چه ربطی داره اخه هرکی خودش بخواد سالم میمونه

عزیزم اعتماد به نفس ش اینقدر کم بود نمی‌تونست صحبت کنه