2777
2789
عنوان

چندتا بچه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 88 پست

۲۶سالمه

یه پسر ۷ساله دارم

یه دختر۴ساله و یه دختر۱ساله دارم

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو جلوگیری میکردی باز دست تو بود ما کاری از دستمون برنمیومد ولی تو راحت میتونستی فقط یک بچه داشته ب ...

میگه اونموقع سنم کم بوده بلد نبودم چوم مام ازدواجمون خیلی سخت شده نمی‌تونیم بریم هعب

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

خداحفظش کنه چ مامان جوونی 😍💞دیگه هم دوست داری نینی بیاری!؟

مرسی ممنون دوس دارم ولی هنوز نه دخترم بزرگ شه وضعیتمون خوب شه یکی دیگه میارم 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

ممنونمقصد داشتم باردار هم شدم متاسفانه نموند برامفک نکنم دیگه با این اوضاع ب صلاح باشه بیارم

الهی عزیزم انشالله هرچی خبر و صلاح هست همون بشه برات

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

۲۶سالمهیه پسر ۷ساله دارمیه دختر۴ساله و یه دختر۱ساله دارم

خداحفظشون کنه 😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگه اونموقع سنم کم بوده بلد نبودم چوم مام ازدواجمون خیلی سخت شده نمی‌تونیم بریم هعب

مگه میشه مامان بزرگ من میدونه جلوگیری چطوره و قرص میخورده الان ۸۰و خرده ای سالشه خالم لوله هاشو بسته الان ۵۷ سالشه همیشه همه همه چیز رو بلد بودن 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
28 سالمه بچه ندارم تازه چند ماه عقد کردم اگه بخوام بیارم شاید 33 بیارم

دوست داری چندتا بچه داشته باشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۳۸ سال یه بچه

دوست داری دیگه هم بچه بیاری ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

29 

ی دختر 7 ساله

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...