ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون گلم خدا همه ی بچه ها رو حفظ کنه خودم که قصد دارم سفت و سخت جلوگیری کنم راستش موقعی که هنوز شرا ...
کار خوبی کردین انقد مادر و پدر ب فکری هستین عالیه 😍👌👌
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان دیشب یه تایپیک خوندم دختر خانمی نوشته بود مجرد هستن و 3 تا بچه زن بابا 48 سالش حامله هست و خجالت میکشه و پدرش رهاشون کرده و به خاطر شرایط پدرش حتی خواستگاری هم نمیاد براش فکر کن چند نفر اومدن به اون حمله کردن به تو چه بچه دار شده پدرت یعنی این حجم از بی مسولیتی تو جامعه داره عادی سازی نشون داده میشه متاسفانه
کاش همه پدر ومادران قبل از آوردن بچه همه شرایط رو بسنجند بعد تصمیم بگیرن
واقعا کاشکی
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ده دقیقه ارامش ندارم یه ذره یه ثانیه از روز برا خودم نیس فکر نکن کوچیکن بزرگ میشن خوب میشن ، نه تازه مسائل و مشکلاتشون بیشتر میشه
من دوتا داماد و یه نوه دارم بچه هام بزرگن تازه یه اشتباه خیلی مفتضحی که کردم سال ۹۶ خدا خواسته باردار شدم و الان ۷سالشه که واقعا دیگه کشش این رو ندارم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
جدای از مسائل مالی و حوصله و توان ده دقیقه ارامش ندارم یه ذره یه ثانیه از روز برا خودم نیس فکر نکن ک ...
عزیزم،الهی سلامت باشن زیر سایه پدر مادر.
دور از جون شما،خواهر و برادر برای وقتی خوبه که پدر مادر تو این دنیا نیستند.واقعا بچه، کمتر حس تنهایی میکنه.از تنهایی داغون میشه.من سومی رو باردارم.ولی اگه طاقت بدنم اجازه میداد چهارمی رو هم میاوردم.ولی واقعا دیگه نمیتونم.
منم ۲۶ سالمه دوتا پسر دارم کوچیکه ۲ سال و نیمشه خیلی خیلی دلم دختر میخواد ولی تو این شرایط وحشتناک ک ...
سومی ریسکه شایدم باز پسر شه 😁
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40