2777
2789

سلام دوستان کسی هست که تجربه جراحی کیست و فیبروم داشته باشه بعد بخاطر اسکارهای جراحی دچار چسبندگی داخلی روده و رحم بشه؟

دو ساله مبتلا هستم هورمون درمانی هم جواب نداد

دردم خیلی زیاد شده،کسی هست دکتر پنجه طلا کلورکتال در مشهد سراغ داشته باشه؟

منوبهدخاطر بارداری خارج رحمی عمل کردم دکتر گفت رودت چسبندگی هم داسته برطرفدکردم دیگه نمیدونن دقیقا چی شده چب کار کرده دکتر من تهران بود

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید از کجا متوجه‌ شدی این بیماری رو داری؟ و اینکه سزارین دلستی؟

للاپاراسکوپی شدم و بعد دکتر دید چسبندگی شدید و انسداد روده ایجاد شده،جراحی کرد و گفت سطحش خیلی وسیع هست و باید رحم حذف بشه و قسمتی از روده بزرگ هم که درگیر هست حذف میشه و مجبوری از کیسه استومی برای دفع مدفوع استفاده کنی

گفت شاید جراح کورکتال پنجه طلایی باشه که بتونه رحم رو از روده جدا بکنه و رحم برداشته یشه تا جلوی تولید کیست و فیبروم گرفته بشه

منم موقع سزارین دکتر گفت چسبندگی روده به رحم رو دارمواسه من به خاطر هموروئید بود از ترس نمیتونم عمل ...

شما الان درد ندارید؟من دچار کیست آندومتریوز هم شدم و خیلی دردم زیاده و خونریزی شدید موقع پریود دارم

شما دکتر خوب تهران سراغ داری که من روده م رو از دست ندهم؟

من دکتر بابایی که تلویزیون میاد میشناسم که مامانم و یه اونامونو رفته بود برا مشکلا گوارشی راضی بودن اما خب به لینک راحتی ها نوبت نمیده اصلا