2777
2789
عنوان

کسی هست که بار مسئولیت های مادری خسته ش کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 38 پست

شل کن یه ذره 

خب بهم بریزن 

به خودشون مسئولیت بده جمع کنن نکردن محروم کن از علایقشون به مدت خیلی کوتاه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااااااای دقیقا 

من که سه تا بچه دارم بزرگن ولی بی مسئولیت و به درد نخور هر کدوم یه سازی میزنن خونم همیشه ترکیدس هیچ کدومشونم گردن نمیگیرن میگن ما نکردیم😑شام و ناهار ایراد میگیرن نمیخورن شوهرمم از اینا بدتر ناز خوره انگار همیشه مهمون دارم انقدررر در فشارم 😬😭

واسه من بزرگ شدن دم بختن ولی آدم نشدن 😭😭

الهی عزیزم 

خدابهتون انرژی بده 

متولد ۶۴ هستید؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الهی عزیزم خدابهتون انرژی بده متولد ۶۴ هستید؟!

بله متولد 64 هستم خییلی زود ازدواج کردم نتونستم بچهام رو با مسؤلیت بار بیارم تجربم کم بود.. دلسوزیه بیجا کردم همه کاراشونو به تنهایی خودم انجام دادم 😥

من متولد ۶۰  یه پسر ۲۵ ساله   ودختر ۱۸  ساله دارم  منم بریدم   بخدا همش میگفتم بزرگ بشن  خوب میشن  ولی انگار نه انگار  پشتشون  به مادر گرمه  که کارهاشون رو انجام میده  الانم  منتظرم  لباسشویی خاموش بشه لباس کارهای پسرم  رو انداختم  توش  دربیارم  تا فردا خشک بسه  البته اینم بگم  پسرم از۵ صبح میره سرکار تا ۵ شب  دیگه  دلم نمیاد بهش چیزی بگم  

بله متولد 64 هستم خییلی زود ازدواج کردم نتونستم بچهام رو با مسؤلیت بار بیارم تجربم کم بود.. دلسوزیه ...

عزیزم

اشکال نداره یاد میگیرن بلاخره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️