2777
2789
عنوان

کسی هست که بار مسئولیت های مادری خسته ش کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا که فقط میزاییدن و دور مینداختن و میرفتن سراغ کارشون کجا بچه‌جمع میکردن؟

موافقم.

مادرشوهر من که بچه هارو ول می‌کرد می نشست قالی می بافت بچه ها هم هرکدوم یه بلایی سرشون می اومد

یکی از بلندی می افتاد، یکی بوقلمون بهش حمله می‌کرد

یکی زخمی میشد، خوب این چه جور مادری کردنه؟

موافقم.مادرشوهر من که بچه هارو ول می‌کرد می نشست قالی می بافت بچه ها هم هرکدوم یه بلایی سرشون می اوم ...

آره بابا. بزرگه‌ گاهی کوچیکا رو سر و سامون میداد گاهی هم نمیداد. مادری در کار نبود 

میدونم فقط وسایل خودش رو پسر بزرگ من هم ۹ ساله هست خودش میدونه که باید جمع کنه گاهی هم میگم بهش میدو ...

۹ ساله دخترمه،۲ساله پسره.

واقعا منتظرم بزرگ بشن مستقل بشن، البته دخترم مستقله.

پسرمم مستقل شه دست از سر کچل من برداره😁

اسباب بازی محدود جلو دستشون بزار بقیه رو جمع کن هر چند روز یکبار براشون عوض کنید تا هم کم باشه  و هم جمع کردنش راحت .

بازی جمع کردن رو باشون انجام بدین همونطور که ریختیم جمع کنیم .

کارها رو با هم تو ذهنتون هی تکرار نکنید 

وای ظرفا مونده ناهار مونده لباس ها مونده جارو مونده گردگیری مونده ریخت و پاش مونده. 

بگید طرف ها رو باید بشورم بشورید لم بدین بعدش جارو اهنگ بزارید انجام بدید استراحت لباس ها و..... از کار کردنتون لذت ببرید با اکراه نگاه نکنید .

هر چی استفاده کردین همون موقع برگردونید سر جاش اینکار ۵۰ درصد کارها رو کم میکنه .

با بچه ها بازی کنید لذت ببرید از زندگی .

۹۰ درصد بی حوصلگی خانم ها همراه نبودن همسره 

همسرتون بچه بزرگتونه اینطور نگاش کنید دیگه زیاد از کارهاش حرص نمیخوری .

من سه تا پشت سر هم داشتم تو شهر غریب و دست تنها الانم بعد از سالها یه جوجه دیگه اوردم اما خودم رو له نمیکنم با زندگیم جاری میشم تا بگذره و خوش بگذره ....

خستگی هم پیش میاد اما یکروز دو روز نه که توش بمونم و افسرده بشم .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

موافقم.مادرشوهر من که بچه هارو ول می‌کرد می نشست قالی می بافت بچه ها هم هرکدوم یه بلایی سرشون می اوم ...

مادرا اون زمان اصلا استرس بچه داری نداشتن مثل الان ما 

اینقدر فشار روانی روشون نبود. 

حتی به فکر آینده بچه‌هاشونم نبودن‌. فقط مهم بود بخور نمیر یه چیزی بریزن تو شکم بچه 

ولی نمیدونم چرا هرکی از اون روزا صحبت میکنه میگه دوران شیرین.

البته شیرینیش فقط بخاطر بازی فراواااان و تموم نشدنی با هم سن و سال ها بود بنظرم. 

مادرا اون زمان اصلا استرس بچه داری نداشتن مثل الان ما اینقدر فشار روانی روشون نبود. حتی به فکر آیند ...

یه ویدیو انگلیسی زبان دیدم مادره داشت از خونه دخترش می رفت موقع خداحافظی گفت بچه ها یادشون نمی مونه که چقدر خونه تمیز بود یا لباسهای تمیز و مرتب تنشون کردی ولی یادشون می مونه چقدر باهاشون وقت گذروندی و بازی کردید و خوش گذشت بهتون.

منم وقت می ذارم براشون

ولی در کل از حجم زیاد کارهاست که روانم بهم ریخته

نه جانم هنوز جوانی هم زود اذدواج کردی هم زود بچه دارشدی

یه چیزی بگم؟

بچه آوردن تو سنین کمتر،  که دغدغه کمتره و ماجراجویی بیشتره و انرژی آدم بیشتره خیلی راحت تره.

من اولی رو توی ۲۱ سالگی و دومی رو ۲۹ سالگی آوردم.

خیلی متفاوته . 

الان اصلا اعصاب ندارم مغزم نمی کشه از نظر فیزیکی هم ضعیف تر شدم

یه ویدیو انگلیسی زبان دیدم مادره داشت از خونه دخترش می رفت موقع خداحافظی گفت بچه ها یادشون نمی مونه ...

آره حجم کار تموم نشدنی... بخدا من دو سه روزه مریض بودم، حالا که یکم بهتر شدم دیدم خونه به قدری پکیده به هم که شاید هفت هشت ساعت باید رو پا باشم تا جمع و جور و تمیز کنم. اونم تمیزکاری فقط نهاااایت برای یه روز جوابه . فردا ظهر باز باید شروع کنی...

حالا خداروشکر بزرگه شما 9 سالشه. خیییلی فاصله سنیشون رو خوب تنظیم کردی. برای من سه ساله فاصله سنیشون. اولی 6 دومی 3 . به هم میفتن و خدا هم استغفرالله حریفشون نیست. میریزن و میپاشن و تخریب میکنن و شلوغ میکنن و میرن جلو