تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا یعنی نمیدونستی مثلا با رتبت چه رشته هایی میاری گند زدی؟چون انتخاب رشته واقعا سادست. مشاور دفترچه ...
اخه اصلا نمیدونم چیارو میارم چیارو نمیارم چی انتخاب کنم
تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست
اخه اصلا نمیدونم چیارو میارم چیارو نمیارم چی انتخاب کنم
گفتم که. برو توی سایت قلمچی معمولا یه فایلی از پارسال داره میگه با هر رتبه چیا میاره. تو هم قبلش دفترچه رو بزار جلوت یکی یکی هرچی دوست داری بنویس لازم نیست اولین بار حتما ترتیبش درست باشه فقط هرچی دوست داری با شهرش لیست کن. بعد خودت بشین یکی یکی به ترتیب از همون لیستت از رشته هایی که دوست داری حتما اول اون بیاری بچین
مشاورم بری همینو میگه. میگه برو علایقتو لیست کن بیا حرف بزنیم اولین قدمش همینه حداقل