2777
2789
عنوان

پسری که دوسم نداره

246 بازدید | 25 پست

اگه شما یه پسریو دوست داشته باشید و اون شما رو دوست نداشته باشه و بخواد فقط با شما دوست باشه در صورتی که قبلا با هم توی رابطه بودین ولی الان نه

شما هی میرین سمتش که به دستش بیارین یانه؟

همیشه من اول پیام میدم و در واقع اون فقط میشه گفت جواب پیام های منو میده و خب نمیخواد به من نزدیک شه

خیانت هم کرده قبلا و الان هم نه خودش منو میخواد نه انگار خوشش میاد من مال کسی دیگه باشم

اینم بگم که خیلی زود رنج و حساسه

همیشه هم من مجبور به عذر خواهی میشم حتی اگه تقصیر من نباشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا فکر میکنی نمیخواد تو مال کسی باشه؟

به محض اینکه اسم کسیو میارم قاطی میکنه یا اینکه مثلا میگم فلانی ازم خوشش اومده سریع به هم میریزه و الکی بحث و دعوا درست میکنه

از ادمای بلاتکلیف متنفرم نه دوست داره نه ماله کسی بشی دیگه چه صیغه ایی اختیار زندگیتو دادیی دست یه پ ...

مشکل اینه که هرکاری که میکنم نمیتونم فراموشش کنم بیشتر از اونی که فکر کنی دوستش دارم

از ادمای بلاتکلیف متنفرم نه دوست داره نه ماله کسی بشی دیگه چه صیغه ایی اختیار زندگیتو دادیی دست یه پ ...

خب منم میگم اخه اگه واقعا منو نمیخواد چرا باید اینطوری باشه

تو آب نمک خوابوندتت

مثلا من میگم بودن با من بهتره که خودشم میدونه خیلی دوسش دارم یا بودن با دخترایی که یکی دوشب باهاش حرف میزنن و میرن

منو هم به خاطر همین که بتونه ازاد باشه ول کرد و چون با یه دختری اشنا شده بود دیگه منو ول کرد بعدش که ارتباطش بهم خورد دوباره با من صحبت میکرد

حتی الانم وقتی که با یه دختر دیگه بخواد صحبت کنه منو ایگنور میکنه و وقتی با اونا ارتباطش بهم میخوره دوباره برمیگرده سراغ من

من هرشب تا صبح کارم شده گریه و دعا کردن

من واقعا خالصانه دوسش دارم و این اولین پسری بود که من حتی باهاش حرف زده بودم

مثلا من میگم بودن با من بهتره که خودشم میدونه خیلی دوسش دارم یا بودن با دخترایی که یکی دوشب باهاش حر ...

عزیزم🥺🥺

چند سالشه اون و.کجا باهم آشنا شدید اصلا دیدیش تاحالا از این پسرا تلگرام نباشه ک ی مش شیادن دیدیش تا حالا عکسشو حتی؟

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂