2777
2789

سلام خانوما من شوهرم کارش ازاده این اواخر یه ماشبچین بزگ خرید و اون ماشبن خلی خرج رو دستمون گذاشت و فروختیم هشتصد ملیون ضرر کردیم و دوباره یه کاره دیگه شروع کرد که همچنان مشتریش کمه و بازده خوبی نداره و هفتصد ملیون پول نزول برداشته وضع مالیمون جالب نیست فقط تو قرض و قوله ایم دوتا دختر 12و دونیم ساله دارم

میخواستم بدونم یه کار خونگی که بتونم انجام بدم مد نظر دارین یکمی راحت باشه که بتونم کمک خرجی باشم تورو خدا راهنماییم کنین موندم به خدا چیکار کنم

توروخدا هرکس می‌تونه کمک کنه بیاد تاپیک اخرم

اسی خواستی میتونم پست کنم درصدی بکش روش برا خودت بفروش،هربار که پست کردم شما یکماه بعدش واریز کن

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بفرستی

تاپیک اخرم گذاشتم،خواستی پست میکنم،کارخونگی چند چیز دیگه کنارش بیار بفروش

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

حالا چرا فقط اونا ک خونه و درامد دارن کار برات پیشنهاد بدن

منظورش اونا که خانهدار هستن تو خونه نشتن ولی کارو کاسبی ی دارن😅

منم اول همین جوری خوندم

حالا که چشمت به امضام خورد یه صلوات برای حاجت دلم بفرست دوست عزیز🙏❤️