2777
2789
عنوان

بچه من پسر شه زن بابای شوهرم رسما دیگه کات بای میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 54 پست
انشاءالله قدمش خیرو برکت باشه براتون و سلامت باشه اینقدر از این حامله‌ شدن ناخواسته خوشم میاد...آرزو ...

ناخواسته نبود که 

همسرم مشکل داشت با توکل به خدا اقدام میکردیم😂گفتیم حالا شانسه دیگه که اونم‌کرفت

لایک نکن خواهر منننن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبیعیه که آدم بخواد هم دختر داشته باشه هم پسر

منم بچه اولم دختره و دوست دارم بعدی پسر باشه..شاید باردارشم و بگن دختره اولش کمی ناراحت شم که طبیعیه ..ولی مطمئنا بعدش راضی‌ام که دو تا دختر دارم و دخترم تنها نیست

به مغز معیوب روشنفکر نماها هم توجه نکن که میگن تخت پادشاهی و از این حرفا...همه آدما دوست دارن چیزی داشته باشن که ندارن...هم دخترش عزیزه هم پسرش

اون میخواد بچش پسر بشه ارث بیشتری از پدرشوهرت بگیرن چرا با پسر شدن بچه تو باید از حسودی بترکه؟

ذاتا پسر دوسته

وقتیم فهمید جنینامونو بدون تعیین جنسیت زدیم باور نمیکرد میگفت نهه دوتاست دوتاشم پسر

لایک نکن خواهر منننن  

چه چیزایی تو ذهنت میگذره 

دچار پیش داوری شدی 

خیلی سادس 

هردوتون باردار شدید یکی دختره یکی ممکنه پسر یا دختر باشه حالا تو برات مهم نبوده اون براش مهمه 

مگه چیکار میشه کرد؟ 

اوکی اون هر فکری میخواد بکنه اصن باور نکنه حرفتو

تو با نگرانی فقط داری به خودت و بچت آسیب میزنی 

جنسیت گاهی با تعیین هم اونی نمیشه که بخوای  اگرم بشه باز خواست خدا بوده پس کسی دخیل نیس درش و بابت چیزی که خودت توش دخیل نبودی فکر کردن بی فایدس🤌

من سر اولی برام فرقی نمی‌کرد چی بشه بچم

دختر شد اولی خیلی هم خوشحالم الآنم دوست دارم پسر بشه ولی دخترم شد خدارو شکر 

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

اخه وقتی از ۹ هفتگی به فکر این چیزایی نشون نمیده که جنسیت برات مهم نباشه

به فکر نیستم 

حوصله بحث ندارم 

حوصله اینکه بگه سر رقابت با من باردار شدی بچت چرا پسر شد

گفتم جنسیت برام مهم نیست نبوده قبلانم

لایک نکن خواهر منننن  
عزیزم طبیعیه که آدم بخواد هم دختر داشته باشه هم پسرمنم بچه اولم دختره و دوست دارم بعدی پسر باشه..شای ...

من شاید دیگه نتونم بچه بیارم

به روح بابام جنسیت برام مهم نیست 

واقعا بود همون ای وی اف میکردم با تعیین جنسیت دیگه

لایک نکن خواهر منننن  
امثال استارتر و زن بابای مذکور قطعا لیاقتشون اینه که تحقیر بشن. پسر پرستی از صحبت هاشون کامل پیداست. ...

من کلا جنسیت پرست نیستم.ولی دختر پرستی هم به همون اندازه منفوره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
به فکر نیستم حوصله بحث ندارم حوصله اینکه بگه سر رقابت با من باردار شدی بچت چرا پسر شدگفتم جنسیت برام ...

خانم میشه دست از سر این زن بابای شوهرت برداری والا فکر نمی‌کنم اون کاری داشته باشه بیشتر خیالات خودته 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم