2777
2789
عنوان

بچه من پسر شه زن بابای شوهرم رسما دیگه کات بای میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 54 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهم نیست هر چی گفت بگو فکر کردی کیس خاصی هستی مردم منتظرن تو دست بکار شی بقیه هم ازت کپی کنن پیشنهاد میدم حاج خانوم ساقیتو عوض کن  جنساش خوب نیست 👋

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

اون میخواد بچش پسر بشه ارث بیشتری از پدرشوهرت بگیرن 

چرا با پسر شدن بچه تو باید از حسودی بترکه؟ 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
الان میان به پسر و پسر دارها توهین میکنن

مثل آدمای جاهل دختر زنده به گورکن،

این افراد هم جاهلن به همون اندازه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ولی از طرز حرف زدنت مشخصه خودتم پسر دوست داریا

اونقدر سر بارداری استرس کشیدم که به فکر چنسیت بچم نباشم

هرچی باشه هرچی داشته باشم رو جفت چشامه فک نکنم بعد از این دوباره باردار شم که بخوام نگران جنسیتشم باشم

لایک نکن خواهر منننن  
مثل آدمای جاهل دختر زنده به گورکن،این افراد هم جاهلن به همون اندازه

دقیقا

فقط نوع جنسیت فرق کرده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
مثل آدمای جاهل دختر زنده به گورکن،این افراد هم جاهلن به همون اندازه

دقیقا

فقط نوع جنسیت فرق کرده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ولی من حس میکنم خودت از الان باهاش افتادی تو رقابت 😁

اصلا وگرنه بهش میگفتم باردارم

بارداری من یهویی شد 

قصد داشتم اون زایمان کنه بعد اقدام کنم واسه ای وی اف

لایک نکن خواهر منننن  
اونقدر سر بارداری استرس کشیدم که به فکر چنسیت بچم نباشمهرچی باشه هرچی داشته باشم رو جفت چشامه فک نکن ...

اخه وقتی از ۹ هفتگی به فکر این چیزایی نشون نمیده که جنسیت برات مهم نباشه

۹ هفته اته میگی پسر و میترسی از وقایع بعدش

عامو صب بده

سونو برو

خودت داری زمینه رقابت مهیا میکنیا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
الان میان به پسر و پسر دارها توهین میکنن

امثال استارتر و زن بابای مذکور قطعا لیاقتشون اینه که تحقیر بشن. پسر پرستی از صحبت هاشون کامل پیداست. 

شمام اگر از اونایی باید نگران باشی. ولی اگر نیستی فرق بین رفتارها رو متوجه باش.