2777
2789
عنوان

بچه من پسر شه زن بابای شوهرم رسما دیگه کات بای میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 54 پست
ذاتا پسر دوستهوقتیم فهمید جنینامونو بدون تعیین جنسیت زدیم باور نمیکرد میگفت نهه دوتاست دوتاشم پسر

خب پس تا اول کاری خودت بگو بارداری 

تا بفهمه آی وی اف نبوده...

منم جنین دارم 

ولی خداکنه طبیعی باردار بشم

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به فکر نیستم حوصله بحث ندارم حوصله اینکه بگه سر رقابت با من باردار شدی بچت چرا پسر شدگفتم جنسیت برام ...

بگه جانم.. شما الان فقط و فقط باید به فکر اون هدیه ای باشید که خدا بهتون داده مراقبت کنید از سلامتی روان و جسم تون.. اون فردو هم قضاوت نکنید که گناهه.. مگه ما مسئول افکار مردمیم.. برید خوش باشید

جنسیت دست خداست انشاالله بچه ی هر دوتاتون سالم باشه 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

من کلا جنسیت پرست نیستم.ولی دختر پرستی هم به همون اندازه منفوره

هیچ کس دختر پرست نیست توی کشور ما و حتی توی دنیا. هر چی هست واکنش به رفتارهای زشت بقیه است. خیلی از واکنش ها هم غلطه ولی هیچ وقت تا اون حد زشتی پسرپرستی نمی ره. 

هیچ کس دختر پرست نیست توی کشور ما و حتی توی دنیا. هر چی هست واکنش به رفتارهای زشت بقیه است. خیلی از ...

اتفاقا خیلی هم زیادن

حالا یا از عقده هاشونه یا واقعا دختر پرستن

چه فرقی داره که میگین به اون اندازه زشت نیست؟

الان با این حرف شما چه فرقی با استارتر و اون خانم داری؟

چون نوع جنسیت عوض شده  میزان بد بودن این کار کاهش پیدا میکنه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اتفاقا خیلی هم زیادنحالا یا از عقده هاشونه یا واقعا دختر پرستنچه فرقی داره که میگین به اون اندازه زش ...

هیچ کس دختر پرست نیست. فوقش طرف از حرصش یک چیزی می گه که خالی بشه. مثلا از این چرت و پرتا که دختر عصای پیری هست  و ...

ولی پسر پرستی خیلی عمیق تره. زندگی ها پاشیده سر این مسایل. همین لحظه که برات می نویسم یه تاپی دیدم طرف قرص خریده دختر رو سقط کنه به خاطر حرف مردم. اصلا قابل مقایسه نیست. 

هیچ کس دختر پرست نیست. فوقش طرف از حرصش یک چیزی می گه که خالی بشه. مثلا از این چرت و پرتا که دختر عص ...

خب اون کسی که بخاطر حرف مردم بخواد بچشو سقط کنه اصلا ارزش مادر شدن نداره

اون آدم حتی اگه بچش پسر هم میشد نمیتونست یه انسان مفید وارد جامعه بکنه.

خب همینه تو همین سایت خیلی از جنسیت پسر ایراد میگیرن و میگن فقط دختر خوبه منم میگم این ادما یا واقعا دختر پرستن یا از عقدشون اینجوری میگن

الان تو تاپیک همون خانم برین میبینین چه حرفایی که درباره بد بودن پسرا و خوب بودن دخترا نمیزنن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خب اون کسی که بخاطر حرف مردم بخواد بچشو سقط کنه اصلا ارزش مادر شدن ندارهاون آدم حتی اگه بچش پسر هم م ...

از عقده است. هیچ کس دختر پرست نیست. عقده هم از ضعف شخصیتی و رو به رو شدن با پسر پرستی به وجود اومده.
حالا ما چه بگیم ارزش مادر شدن داره یا نه همین آدما مادر می شن. پسر رو یه جور بدبخت می کنند و دختر رو یک جور. کل حرف من به شما این بود که دختر پرستی ای واقعا وجود نداره که علیه اش موضع بگیریم. یک مشت واکنش نسنجیده به خاطر حمله هایی هست که بهشون میشه. دیگه نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه. سلامت باشی