2777
2789
عنوان

یعنی خدا جوابشو میده؟؟جواب بدیهاشو

| مشاهده متن کامل بحث + 18906 بازدید | 52 پست

نه بابا بهترشو بگیر بپوش هروقتم دیدی شالت سرشه بگو آخی قبلا یه شاله این شکلی داشتم هیچ ازش خوشم نمیومد میخاسم بندازمش دور خداروشکر خودش گم و گور شد

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت...من بلد نیستم

منم نبودم در جریان به  مشکل خوردنم با نامزدم خیلی زرنگ وسرزبون دار شدم ازبس یک پام مشاوره یکی خونه مادرنامزدم ودادگاه بود

نامزدم ومادرش خیلی کلک وزبون باز بودن منم یادگرفتم چجوری جلویشون  دربیام 

مامان منم مظلومه همش به من میگه درگیر نشو 

بعد نامزد ومادرم فکر میکردن مادرم بهم یاد میده بعد فهمیدن نه بابا من تازه به مامانم یاد میدم😋

ایوای نمیدونین چیا کشیدم چه ها به سرم آوردن الان شوهرم سه سال میگه حلالم کن ببخش نفهمیدم ولی میگم نه ...

چه وسایلی ازت دزدیده بگو 

من از هرچی بگذرم از پول ومالم نمیگذرم😅پدر طرف درمیارم

بخدا اگه بدی میکردم میگفتم انتقام گرفتن ولی جواب محبتهام نباید این همه بدی باشه من ازخدا میخوام جواب محبتهامو بده جواب دزدیهاشونو ظلمشونو بده تا دلم خنک شه

منم بع لباس هام هرچی حساس ام والله اصلا ی حالی شدم گفتی 😢

مرد که خوب باشد زن بی شک بهترین میشود، باور کنید مرد زن را میسازد ؛ پشت هر مرد موفقی زنی است که خیالش از مردانگی مردش جمع است .
منم نبودم در جریان به  مشکل خوردنم با نامزدم خیلی زرنگ وسرزبون دار شدم ازبس یک پام مشاوره یکی خ ...

خب هزینه مشاوره خیلی زیاده

بعدم من از مشاوره هم شانس نداشتم...پیش هر کس رفتم بی فایده بی فایده بود..

من از ناراحتی از خانواده همسر مریض شدم....کارم به بستری شدن کشید.

ولی خدا خیلی هواشون را داره

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم

گلم توام مثل منی ..منم خیلی خوبی میکنم و نمیتونم بدی کنم.ولی به چشمام دیدم هرکی بدی کرده عزیزتر بوده والا.خدا حوابشونو بده

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
شالمو کفشهای مجلسی کیف مجلسی بعضی لباسامو و سکه کادو تولد دخترمو

وایی عزیزززززم 😔😔

مرد که خوب باشد زن بی شک بهترین میشود، باور کنید مرد زن را میسازد ؛ پشت هر مرد موفقی زنی است که خیالش از مردانگی مردش جمع است .
خب هزینه مشاوره خیلی زیاده بعدم من از مشاوره هم شانس نداشتم...پیش هر کس رفتم بی فایده بی فایده بود. ...

راستش من آدمی نیستم خودم از بالای کسی اذیت کنم چون اول از همه خودمو دوست دارم 

تابحال تو موقعیتی بودم یک عده باهم دست به یکی کردن منو اذیت کنن ولی انگار نه انگار اونا پیر شدن اینقدر حرص خوردن از دستم من به یک ورم هم حسابشون نکردم 😃😃کلا برای کسی تره خرد نمی کنم (آدمهای بدجنس )