سال 94 شوهرم بهم خیانت کرد چندین بار ازش خواستم نکنه ولی گوش نکرد آخرش بامن دعوا کرد با مهربونی که برو خونه مامانت میام شب دنبالت شب نیومد که هیچ پس فردلش خونمو که اجاره بودیم بخاطر پول پیش زیاد خالی کردن مادر شوهرمو وخواهر شوهرم از فرصت استفاده کردن وسایلامو دزدیدن خواهرشوهرم هر سال با شال من عکس میگیره میذاره پروفایلش منم ناراحت میشم میگم ان شالله تومور مغزی بگیری که اون همه بهت محبت واحترام کردم چطور دلت میاد اینکارو با من بکنی؟؟؟
نه شوهرمو قبلا کوک کرده بودن میگفتن طلاقش بده برات دختر میگیریم اخه من گناهم چی بودخیانت میکرد میگفتم بچه داریم نکن الان شوهرم به خودش اومده روزی صد بار ازم حلالیت میخواد سه ماه منو انداخت خونه پدرم حتی بچه اشم نمیومد ببینه 😭😭😭میگفت خانواده ام تحریکم میکردن ولش کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزيزممم ميدونم ناراحتي ولي بخاطر شال تومور مغزي بگيره
اره میدونی چقدر بهش محبت کرده بودم حتی یه بارم خودم براش روسری خریدم تو شمال ولی هرسال که میومد تبریز برا بچه هاش و خودش وسایل میگرفتم میبردم.گردش و... جواب اون همه خوبی اینه که برادرش خیانت کنه خونمو خالی کنن شال و خیلی چیزو بدزدن بعد هم عکس بگیره دست وپامو بلرزونه
اون چقدر بدبخته که باشال مردم هرسال عکس میزاره😐 اون نفرین شده خدایی هست دیگه نمیخواد نفرین کنی عزیزم😑
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏