2777
2789
عنوان

یعنی خدا جوابشو میده؟؟جواب بدیهاشو

| مشاهده متن کامل بحث + 18905 بازدید | 52 پست
الان با خانواده شوهرتم رابطه داری

نه شوهرمو قبلا کوک کرده بودن میگفتن طلاقش بده برات دختر میگیریم اخه من گناهم چی بودخیانت میکرد میگفتم بچه داریم نکن الان شوهرم به خودش اومده روزی صد بار ازم حلالیت میخواد سه ماه منو انداخت خونه پدرم حتی بچه اشم نمیومد ببینه 😭😭😭میگفت خانواده ام تحریکم میکردن ولش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونست اون شالمو دوست دارم از قصد اونجوری میکنه نمیدونم چرا خدا چیزی نمیگه داغون شدم 

واقعا خودتو بخاطر يه شال اينقدر اذيت ميكني ؟

دقيقا اين همون چيزيه كه اون ميخاد 

اصلا اجازه نده مسائل كوچيك اينقدر اذيتت كنه

عزيزممم ميدونم ناراحتي ولي بخاطر شال تومور مغزي   بگيره

اره میدونی چقدر بهش محبت کرده بودم حتی یه بارم خودم براش روسری خریدم تو شمال ولی هرسال که میومد تبریز برا بچه هاش و خودش وسایل میگرفتم میبردم.گردش و... جواب اون همه خوبی اینه که برادرش خیانت کنه خونمو خالی کنن شال و خیلی چیزو بدزدن بعد هم عکس بگیره دست وپامو بلرزونه

اون چقدر بدبخته که باشال مردم هرسال عکس میزاره😐 اون نفرین شده خدایی هست دیگه نمیخواد نفرین کنی عزیزم😑

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
انقدر خوبی کردم بهش گاهی میگم خدایا یعنی اون همه محبت جوابش اینه چرا چیزی نمیگی اون که هرسال دست وپا ...

زیادی خوبی کردی عزیرم ببخشی  الان دختر الپر خوبه حقش بگیره 

من که اصلا نمی تونم تحمل کنم حساب همه را میرسم البته مامانم خیلی جلویم میگیره