2777
2789
عنوان

آقایون بیاین

133 بازدید | 12 پست

اگه یه دختر و پسر باهم تو رابطه باشن بعد دختر از یه جایی به بعد زیاده روی کنه تو ابراز احساسات و پیگیری، اصلا پسر تو خوابشم ندیده بوده همچین چیزی و پررو بشه و دختر هم همه جوره سطحش بالا باشه بعد دختر تغییر کنه‌دیگه اشتباهاتشو نکنه و جاهایی که باید جواب بدرفتاریایی پسر رو بده ، اینکارو بکنه و چیزی ناراحتش کرد قهر کنه  اگه پسر دوستش داشته باشه آدم میشه ؟  

اگه کلا قصدش از اول عشق نبوده چطوری میشه؟

تو دو تاحالت بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر اگه کلا از اول دختر رو بخواد و شعور رابطه رو داشته باشه با ابراز احساسات زیاد دختر هوا برش نمی داره که من کیم ولی کلا محبت زیاد به شدت بد و سمه واسه رابطه و اره پسر اگه واقعا دوسش داشته باشه رفتاری رو انجام نمیده که دختر رو ناراحت کنه

پسر اگه کلا از اول دختر رو بخواد و شعور رابطه رو داشته باشه با ابراز احساسات زیاد دختر هوا برش نمی د ...

آخه فرضا پسر اعتماد بنفس نداشته ، اگه دختر دیگه احساسات خرج نکنه و پسر رو متوجه اشتباهاتش کنه چطوری میشه؟

آخه فرضا پسر اعتماد بنفس نداشته ، اگه دختر دیگه احساسات خرج نکنه و پسر رو متوجه اشتباهاتش کنه چطوری ...

پسر واسه چی اعتماد به نفس نداره ، واسه ابراز احساسات؟ این حرف اشتباهه اعتماد به نفس شاید تو شروع رابطه مهم باشه ولی بعد از شروع رابطه این حرف چرته که چون اعتماد بنفس نداره ابراز نمی کنه،

من تجربه ۷ سال دوستی و سپس تبدیل همان دوست به همسر و ادامه زندگی با همسر فعلا تا ۴ سال رو دارم ولی حوصله ندارم با جزئیات بگم سرکارم

ولی کلا اون پسر چه آدم بشه چه نشه تو شخصیتت رو حفظ کن تا یه پسر مناسب برات پیدا بشه

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
اکه بگه یه دوره عشقو حالمونو کردیم بعد بببینه کسی محل بهش نمیده بیچاره میشه که

اگه اون دختر با پسره عشق و حال کرده باشه دختره بیچاره میشه 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه