2777
2789
عنوان

چقدر سگ جونن این ساس ها

86 بازدید | 13 پست

خونه رو تو چله یک تابستون گرم گرم کردیم و رفتیم سه روز بیرون از قبلشم کلی سم زدم ، دیشب دخترم رفته بود تو اتاق ،یکی دیده بود ، تنها فرقی که با ساس های قبلی داشت کشتمش ازش خون نزد بیرون ،از اول تابستون درگیر بودیم باهاشون ...فقط خدا خدا می کنم خونه کسی نبرده باشیم خصوصا خونه پدرم ،چون زیاد می رم اونجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون سمپاشی کردیم

سمی که سمپاشا استفاده میکنن قویتره دوزش بالاتره. اگه خودتون سمپاشی کردین و از بین نرفت باید سمپاش بیارین عزیزم. اونا هم سم قوی تری میزنن هم کامل بلدن چجوری و کجاهارو سمپاشی کنن. مادر من چند سال پیش یه خونه جدید رفت سوسک ریز داشت. خودمون نتونستیم ریشه کن کنیم. ولی سمپاش با یه جلسه مشکلو حل کرد‌

تمام پتو ها ملافه هارو بشور لباس هاتون بشور روی بخاری خشک کن  خونه مون دقیقا همین شهریور بود ساس افتاد بخاری گذاشتم تو خونه درو پنجره هارو باز گزاشتم تماااام لباسامو شستم روی بخاری خشک داغ بودن لبلسها که اگر تخم شون هست کشته بشه  کردم قبلشم سم پاشی کرده خب الحمدلله ریشه کن شد زود بعدش تشک هاس تخت و هم یه مدت از خونه دور کن

کل تابستونم رفت برای این ساس ها ،روانم داغون شد ،نتونستم برای بچم وقت بذارم

اصلا نگران نباش گاز انباری عمل کن 😂

یه دور جدی همه جارو پاکسازی کنی میرن  منم اینقدر غصه خوردم پسرم نوزاد بود تمام تنش رو نیش زده بودن خیییلی غصه خوردم حد نداشت.روح و روانم بهم ریخته بود  اما اینقدرها هم فکر میکردم سخت نبود  حالا که سمپاشی کردی پتو ها تو ملافه هاتو بشور با آب داغ بنداز پشت بوم تو آفتاب چند روز باشن تمام لباس هاتو هم رو بشور بریز رو بخاری دونه دونه ضد عفونی کن بزار کنار تشک تختت رو هم بزار پشت بوم ۱ ماهی باشه منم همین کارو کردم ریشه کن میشن اصلا ناراحت نباش