2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پیج anahatastyle رو دارم.

خرید کردی خوب بوده؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
پادمیراگِی گتجِلدوور مانتو پرنسمدلایتسشیک و مُدبهارا برند

پادمیرا معتبره؟ فالوراش خیلی زیادن که، معمولا این میلیونیا مشکل دارن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
پادمیرا معتبره؟ فالوراش خیلی زیادن که، معمولا این میلیونیا مشکل دارن.

آره عزیزم بنده چند باری خرید داشتم و راضی بودم 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
آره عزیزم بنده چند باری خرید داشتم و راضی بودم

بهارا برند هم چیزاش قشنگ بود اونم خرید داشتید؟ تک تک پیجا رو رفتم دیدم. 

بهارا برند هم چیزاش قشنگ بود اونم خرید داشتید؟ تک تک پیجا رو رفتم دیدم.

نه عزیزم از جِلدوور ، بهارا برند ، و گِی گت هنوز خریدی نداشتم ولی پیج هاشون رو فالو دارم 

منتظر کالکشن های پاییزی جلدوور هستم که اواخر این ماه موجود میشه

گی گت رو هم خیلی دوست دارم 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
نه عزیزم از جِلدوور ، بهارا برند ، و گِی گت هنوز خریدی نداشتم ولی پیج هاشون رو فالو دارم منتظر کالکش ...

ممنون عزیزم