2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عهه ممنونم ازتون

فدات گلم اصلا دیر نیست بقیه از 19 رفتن شما 3 سال دیر تر خب ایرادی نداره مهم انگیزشه ک داری و میتونی موفق بشی🙂🤍

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭

بنظر خودمم دیر نیست ولی بقیه اینطور میگن رو مخم بود

به حرف بقیه کار نداشته باشید حالا هر کیه فرق نداره

برید دنبال آرزو و خواسته های خودتون و اون چیزی که دوستش دارید و میدونید موفق میشید

اگه به بقیه باشه ااونا همیشه  میخوان نظر خودشونو به ادم تحمیل کنن فقط

@__mahyar

فدات گلم اصلا دیر نیست بقیه از 19 رفتن شما 3 سال دیر تر خب ایرادی نداره مهم انگیزشه ک داری و میتونی ...

قربونت 

تازه ممکنه تو ۲۰ یا ۲۱ برم خودم یکم زیاد میگم باز واقعا دانشگاه بنظرم خیلی مهمه🥲❤️

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
هیچوقت دیر نیست پیر مرد 78 ساله امسال کنکور داد

جدی میگی الان

فکنم میخاست بره اون دنیا برا روحا تدریس کنه 

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

به حرف بقیه کار نداشته باشید حالا هر کیه فرق ندارهبرید دنبال آرزو و خواسته های خودتون و اون چیزی که ...

آره درسته واقعا موافقم 

ولی خب تو اینجا نمیشه دنبال استعداد یا علاقت رفت چیزی که منطقیه و آینده داره باید دنبالش برم البته اگه اونم بشه🥲

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
جدی میگی الانفکنم میخاست بره اون دنیا برا روحا تدریس کنه

خدا نکشدت اره جدی میگم خیلی هم سرحال بود ماشالا و خندون😂😂

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭