2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه پسر دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 49 پست

چه ربطی داره عزیزم چون ندیدی اینجوری میگی 

ببین مادرم میگفت جوجا تیغی دست به پشت بچش میکشه میگه قربونت بشم من الاهی پشت پنبه ی من بعنی بچه هرچی باشه مادر عاشق بچشه 

و بعدش منم پسر دارم بسیار پر حرف خنده رو و خیلیییی احساسی هم دختر دارم هم پسر هردوشونم خنده رو  پرحرفن اما پسر خیلی بیش اندازه احساسیه اصلا با دخور پسر ربط نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت این حرفونزن هم دخترخوبه هم پسرچن وقت دیگه پسرم میره سربازی ازالان غم عالم منوگرفته چه جوری دوریشوتحمل کنم اولین باره یه جای دیگه دورازخونه میمونه 😔😔😢😢

چه ربطی داره عزیزم چون ندیدی اینجوری میگی ببین مادرم میگفت جوجا تیغی دست به پشت بچش میکشه میگه قربون ...

چه خوب خدا بهت ببخشه عزیزم من استرس دارم نکنه بعدا اذیتش کنم بخاطر اینجور اخلاقا 

[QUOTE=393732590]چرا از پسرا یه غول ساختی ؟ فکر نمیکنی بعداً روی اخلاق و تربیتت تاثیر بزاره؟؟ نمیدون ...

زیاد بهش فکر نکن 

واقعا اخلاق ربطی به جنسیت نداره 

فقط یه سری چیزای خاص هست. مثلاً بیشتر پسرا شیطنت رو دارن. اینو نمیشه انکار کرد 

ولی لجبازی ، بد خلقی ، ممکنه هم مال دختر باشه هم پسر 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

هیچوقت این حرفونزن هم دخترخوبه هم پسرچن وقت دیگه پسرم میره سربازی ازالان غم عالم منوگرفته چه جوری دو ...

الهی بسلامتی بره و برگرده خدا پشت پناهش

انشالله خدا کمک کنه هیچوقت فرق نزارم بینشون

زیاد بهش فکر نکن واقعا اخلاق ربطی به جنسیت نداره فقط یه سری چیزای خاص هست. مثلاً بیشتر پسرا شیطنت رو ...

درسته اما پسر دیرتر حرف میزنن واقعا یا چی؟

توروخدااا راست میگید

پسرا هم نیاز به محبت دارن 

بعضیا محبتی نمیکنن این بچه بزرگ میشه عقده میشه توی دلش بعدش میگن واااای پسرا بد اخلاقن 

در حالی که اونا هم مثل دخترا نیاز به نوازش و محبت مادر پدر دارن

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

پسربزرگه من ساکته و بی زبونه

ولی امان از دسته کوچیکه۳سال ونیمه چنان زبون میریزه ناز میکنه یه حرفای میزنه آدم توش میمونه اداهای دخترونه منم له شوهرم میگم خدا نداددختربهمون ولی یکی مثلش داد

آخه دومی خیلی دوس داشتیم دخترشه ولی نشد بازم شکرش

درسته اما پسر دیرتر حرف میزنن واقعا یا چی؟

اینم به خود بچه بستگی داره نه جنسیت 

منم قبلا عاشق بچه های دختر بودم تا برادرزادم که پسره بدنیا اومد شد عشق خونواده 😍😍 باورم نمیشد پسرب ...

خدا بهتون ببخشه عزیزم برای منم دعا کن♥️🙏🏼

پسربزرگه من ساکته و بی زبونهولی امان از دسته کوچیکه۳سال ونیمه چنان زبون میریزه ناز میکنه یه حرفای می ...

خدا بهت ببخشه عزیزم چقدر خوب برای منم دعااا کن🙏🏼♥️