2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه پسر دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 49 پست
ممنونم ازت قشنگماره واقعا راست میگی همیشه خداروشکر میکنم امیدوارم لایق باشم درست تربیتشون کنم برام د ...

دعات میکنم عزیزم 

خدا تورو لایق دونسته داده تو از پسش بر میایی نگران نباش 

همین ک از الان به فکر ایندشونی معلومه به بهترین شکل تربیتشون میکنی 🥰

واقعا تصور کردم و ذوق زده شدم🥺♥️خدااا شکرت مرسی ازت عزیزم دلم کلی آروم شد

اره عزیزم عاشق پسرت میشی حالامن یکیشوگفتم یه جاهایی کارهایی برات میکنه که روزی نیست خداروبرای داشتنش شکرنکنی میدونم توهم مث من اونوقتی که داره سربازی میره دلت میگیره 😢برای بوی لباسش برای جلواینه خودش داره خوشکل میکنه برای تیپ زدنش برای اون موقع که بیرونی پولت موقع خریدکم میادبه پسرت زنگ میزنی اونم فوری میزنه حسابت ازکدومش برات بگم حالابرام بگودلت ضعف نرفت برای داشتن چنین پسری😍؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعات میکنم عزیزم خدا تورو لایق دونسته داده تو از پسش بر میایی نگران نباش همین ک از الان به فکر ایندش ...

انشالله ممنونم ازت عزیزم امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده♥️😘

اره عزیزم عاشق پسرت میشی حالامن یکیشوگفتم یه جاهایی کارهایی برات میکنه که روزی نیست خداروبرای داشتنش ...

چرا واقعا تصورشم قشنگه توروخدا برام دعا کن بچم سالم بیاد خیلی استرس دارم🥺🥺♥️