2777
2789
عنوان

یه سوال مهم دارم خانما

109 بازدید | 13 پست

من تنبلی تخمدان دارم. تقریبا هر ماه باید مدروکسی پروژسترون مصرف کنم تا پریود بشم. این ماهم مصرف کردم پریود شدم ولی خیلیییییییی کم خونریزی داشتم. در حد روزای ۴ ۵ پریود. سنمم ۲۶ ساله.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موی زائد کجاها ... مثلا من روی کشاله رانم مو دارم.. ولی نمیدونم می زائد محسوب میشه یا نه

من رو گردنم و کنار صورتم دارم. جاهایی که متعارف نیست بقیه ندارن میشه زاید 

واقعا اثر داره ؟؟

من اره نعنا میخورم قاعده اور ولی تنبلی دزمان کن رزیم بگیر قبل خوابت سیاه دونه چندتا دونه بخور مثلا بین سه تا شش تا،عسل بخور سردی کم کن قشنک‌بخواب غذا در حد سیری بخور نه غذا تموم بشه استرس دور بشو تنبلی بزه اکه عفونت داری درمانش کن چون عفونت و...به مرور تنبلی میاره 

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 
من اره نعنا میخورم قاعده اور ولی تنبلی دزمان کن رزیم بگیر قبل خوابت سیاه دونه چندتا دونه بخور مثلا ب ...

نه عفونت که هرگز نداشتم وزنمم ۸ ۹ کیلو کم کردم باز رژیمم که کمتر بشه ولی کلا اضطراب دارم یعنی بیماری اضطراب دارم و همین کند زده به هورمونام.

اکی .. ولی چون منم مدروکسی خوردم ... گفتم نکنه دکتر برا تنبلیم داد بود ... اخه حرفی از تنبلی نزد فقط ...

مدروکسی داروی هورمونیه معمولا برای تنظیم قاعده ست که میشه همون تنبلی. حالا نمی‌دونم واسه چی به شما داده.

نه عفونت که هرگز نداشتم وزنمم ۸ ۹ کیلو کم کردم باز رژیمم که کمتر بشه ولی کلا اضطراب دارم یعنی بیماری ...

پس نباز به رژیم نداری،همون بخوابی سرتو کرم کنی اظطراب برطرف میشه

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو