2777
2789
عنوان

فاجعه کلین گرل و روتین پوستی

85 بازدید | 12 پست

من حس میکنم روتین پوستی و اون محصولات گرون یه کلاه بزرگ بود سرما زن ها! 

چقدر من هزینه کردم بهترینارو میخریدم اخرم جوش میزدم پوستم نازک و حساس شد 

همه چیزم مطابق نیاز پوستم میخریدم خیلی ام تحقیق میکردم و واقعا هزینه کردم 

اما همش چرت و پرت بود 

متاسفانه همش تبلیغات گسترده و فشاری بود که روی زن ها آوردن برای داشتن پوستی بی نقص!

من یادمه توی همین سایت ملت به هم فخر میفروختن که دارن کلینیک و نوتروژینا استفاده میکنن😂ولی همش پوچ بود 

من به شخصه الان دیگه فقط ضدافتاب مرطوب کننده و یه فوم دارم که اونم همیشه اسفاده نمیکنم 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
بخدا من ۲هفته خونه تکونی داشتم.حتی آینه هم نگاه نکردم‌‌.وقت نکردم ب روتین پوستیم برسم. پوستم از همه ...

منم از وقتی اینارو کنار گذاشتم پوستم عالی شده 

همش تبلیغات بود برای پر کردن جیب برندها و انلاین شاپ ها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از وقتی اینارو کنار گذاشتم پوستم عالی شده همش تبلیغات بود برای پر کردن جیب برندها و انلاین شاپ ه ...

دقیقا من این حرفو از چن نفر پرسیدم

منم پارسال تونر و اینا رو گذاشتم کنار ضدافتاب و ژل دارم.وماسک 

من هیچی نمیزنم. فقط گاهی تو مهمونیا آرایش میکنم و شبش صورتم رو میشورم. پوستمم خیلی سفید و نازکه ولی جز چند تا کک و مک ریز رو بینی پوستم کاملا صاف و تمیزه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دقیقا من این حرفو از چن نفر پرسیدممنم پارسال تونر و اینا رو گذاشتم کنار ضدافتاب و ژل دارم.وماسک

حتی یه دکتر دیدم توی اینستا میگفت کرم دورچشم با کرم معمولی فرقی نداره بیخودی هزینه نکنید

متاسفانه یه الگوی تکراری برای هر پوستی گذاشتن این وسط فقط برای پول ...

نمیگن هر پوستی نیاز های مخصوص به خودشو داره 😅

فقط از روتینای وایرال شده دابل کلینزینگ اوکی بود و به پوستم ساخت اونم هر روز انجام نمیدم 👌🏻

اینقدر تبلیغ پوست درخشان و ... میکنن اکثرا که فیلتره 😅

You're all the things I've got to remember

متاسفانه یه الگوی تکراری برای هر پوستی گذاشتن این وسط فقط برای پول ...نمیگن هر پوستی نیاز های مخصوص ...

واقعا یه مدت خیلی فشار اوردن که باااید روتین داشته باشید 

اگه نداری یعنی به خودت نرسیدی عقب موندی

خوبه حداقل از یه چیزی جواب گرفتی

واقعا یه مدت خیلی فشار اوردن که باااید روتین داشته باشید اگه نداری یعنی به خودت نرسیدی عقب موندیخوبه ...

آرهههه ،الکیه بیشترش 😅منم قبلا خیلی برام مهم بود ...

روتین پوستی ،مدل لباس ،آرایش ،دیدم خیلی خنده دارن ...

برای فروش بیشتر بهمون تماما حس ناکافی بودن میدن متاسفانه 

خوبه داریم میفهمیم چی به چیه 👌🏻

والا مارک گرونم نمیخواد ،از سن کم دارن پوست رو عادت میدن به محصولات گرون و بعدا جواب نمیده باید بری محصول گرون تر بخری باز ،در حالیکه محصول  عادیم جوابه گاها😅

آرهههه ،الکیه بیشترش 😅منم قبلا خیلی برام مهم بود ...روتین پوستی ،مدل لباس ،آرایش ،دیدم خیلی خنده دا ...

من دندونامو کامپوزیت کردم الان دارم فکر میکنم چرا واقعا؟ 

یچیزایی انگار برامون تبدیل به باید شده 

من دندونامو کامپوزیت کردم الان دارم فکر میکنم چرا واقعا؟ یچیزایی انگار برامون تبدیل به باید شده

کلا خود واقعیمون رو دارن میبرن زیر سوال 🥲دقیقا ...

من خیلی تلاش میکنم زیر سلطه ی این مسائل نباشم باز یه جای کوچیکی منو جذب میکنه 💔مهم اینه زود در بیاییم ازش