2777
2789
عنوان

میتونم تو چمدون ترشی ببرم با خودم

214 بازدید | 22 پست

مسخره نکنین ها... ایران نیستم دسترسی ندارم فروشگاه ایرانی هم نزدیکم نیست ترجیحم اینه ببرم با خودم

میتونم سیر ترشی و ترشی لیته و بندری رو بذارم تو چمدون؟ تو ظرف پلاستیکی در دار بریزم حسابی با چسب و پلاستیک ببندمش؟ تا چن وقت تو یخچال میمونه اون وقت؟ 

رب لیمو عمانی و نارنج چی؟ 

آخرین مورد زغال اخته ست... میتونم فریز ببرم؟

تو رو خدا نکته ای چیزی واسه نگهداری ش هست بگین 

*** احتمالا حدود ده دوازده ساعت تو راهم شایدم بیشتر ***

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال نشتی هست گل چون همون سرکه دارن 

بنطرم از پست هوایی خبر بگیر اونا احتمالا راه درستشو بلدن 

یا میتونی بتطرم در این کلمن بزرگها مخصوص حمل مواد غداییرهست بداری خوب همون کیپ کنی اونم بدی یسته بندی فرودگاه خسابی برات بسته بندی اش کنه ببری

ترشیا که خراب نمیشه. ربو و...نمیدونم

رب رو میترسم ببرم یه جوری ولی اونجا کپک بزنه یکم بعدش چون شهرم خییییلی رطوبت داره از طرفی م اینا محلیه مواد نگه دارنده نداره

احتمال نشتی هست گل چون همون سرکه دارن بنطرم از پست هوایی خبر بگیر اونا احتمالا راه درستشو بلدن یا می ...

اره آره اونم میشه. حقیقتا پارسال مامانم اینا کلی چیز میز از طریق پست فرستادن منتهی چیزایی که یکم حالت مایع داشت رو نذاشتن مثلا یه شیره انگور بود قبول نکردن حس میکنم ترشی رو هم منطقا نمیفرستن

مگر از پست فرودگاه بپرسم