2777
2789

ما در همه حال شاد و آواز خون هستیم😐😐

هلیکوپتر رئیسی سقوط کرد نیم ساعت نگذشته یک میم یا همون کلیپ طنز و نماهنگ واسه اش ساخته شد. تو دوازه روز اسرائیل دو ساعت بعد از موشک یکی نماهنگ و کلیپ طنز اومد🤣🤣🤣😑😑😑

بعد از دوازده روز نوبت رسید به برق و آب😒😒😒

طنزش لحظه ای اومد🤧🤧🤧

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست  شوخی کردن هنر و ظرافت می‌خواد.

گاوهایی که برای بامزه به نظر رسیدن هر چیزی رو سوژه جنسی می‌کنند یا هر چیزی رو مستمسک شوخی قرار می‌‌دن و برای چهار تا شکلک خنده گرفتن حاضرند مرگ پدر و مادر خودشون رو هم به شوخی بگیرنذ؛ لوده‌ای بیش نیستند!

من تو فامیل مون کسی نمرد خدا رو شکر

بیشتر دلم به حال اون هایی غصه شد که فامیل هاشون از مرگشون کلیپ طنز ساختن 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

اون اوایل که فضا مجازی داغ شده بود اوایل دهه ۹۰ ، یه آقایی بود اون زمان ماهی ۵۰ میلیون درآمد داشت ( پراید ۱۰ میلیون بود 🤧)

میگفت کار من طنز نوشتن درباره اتفاقات مختلف و پخش کردن تو فضای مجازی هست 

اون اوایل که فضا مجازی داغ شده بود اوایل دهه ۹۰ ، یه آقایی بود اون زمان ماهی ۵۰ میلیون درآمد داشت ( ...

فقط خط دوم🤧🤧🤧🤧🤧

مگه بده طنز پردازی مون انقد عالیه؟! 

آدمای خوشحالی هستیم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕