2777
2789
عنوان

حق با منه یا مامان بابام❓

262 بازدید | 30 پست

من از صبح دانشگاه بودم تا ساعت۳/۵ 

کارای انتخاب واحدمو درس میکردم

اعصابم خورد بود و ۶ تا ماشین عوض کردم

موقع برگشت انقد خسته بودم تالاپ افتادم و خوابیدم

شب هم با نامزدم قرار شد بریم بیرون

مامانم ولی نه شام پخته بود نه کار خونه کرده بود رفت مسجد و شب اومد

بعد رفت غذا بپزه بابام اومد دید مامان داره غذا میپزه 

کلی دعوام کرد که چرا به مامانت کمک نمیکنی

چرا ظرفارو نشستی(ظرفا مال خواهرمه)

چرا خونه رو تمیز نکردی(بر عهده ی منه دوبار در روز ولی خب من خیلی خسته بودم)

چرا شام حاضر نیست و...

بعد گفت جهیزیه سبک برات میخرم شوتت میکنم از خونه بیرون 

تو اصلا رحم نداری و فلانی و فلان

مامانم از وقتی فهمید میخوام با نامزدم برم مسافرت یه جوری شد 

عصر بهش گفتم یکم چیز میز بخر برا خودت بابا هیچی برات نمیخره بد عادتش کردی، رفت همینو گذاشت کف دست بابام 

بابام هم دعوام کرد که من همه چی در اختیارتون میذارم چرا به مامانت همچین حرفی زدی

هیچی دیگه با دل شکسته با همسرم رفتم بیرون

خیلی ناراحتم

حس میکنم مامانم از عمد بابامو هرروز میندازه به جونم

بابام میخواست زمین بفروشه برام جهیزیه بخره مامانم نذاشت(سه چهار تا زمین دارن)

یه بار هم مامانم به خالم گفته بود خوش به حال زهرا شوهرش هواشو داره شوهر من هوامو نداشت و اذیتم میکرد

خب به من چه برم طلاق بگیرم ازش؟

حالم از زندگیم بهم میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعیت را کامل گفتی دقیقا مامانت مثل مادربزرگ من هست و چقدر مادر من و خاله هام و حتی ما نوه ها از دستش در عذابیم. همیشه خبرکشی میکنه دلش نمیخواد جمع شاد باشه و همه فقط از سر انسانیت باهاش خوبیم به نظرم اگه مادرت کارهاشو تکرار کرد بعد از ازدواج بهش سر بزن اما بچسب به شوهر و زندگی خودت به حرفاش و کاراش بی اعتنا باش وگرنه عصبی میشی

اتفاقا حالت از زندگیت بهم نخوره سفت بچسب به شوهرت زودتر هم ازدواج کن برو سر خونه زندگیت راستی سیاست داشته باش برو برای بابات کادو بخر بغلش کن چیزی خواست زودی تو براش ببر چایی و شربت و میوه و… خلاصه خودت رو جلوی بابات شیرین کن چون مامانت میخواد ضایعت کنه دیگه هم برای مامانت نمیخواد دلسوزی کنی نترس از پس خودش برمیاد 

ای بابا.مثل مامان من

بزار یه مثال ساده بزنم.یه یوتیوبر رو نگا میکنم فیلماشو یه سری به مامانم گفتم مثلا فلان کرده این یوتیوبره اونجا هیچی نگفت

چند روز یعدش نشست پیش داییم که دنبال بهونن گیر بدن بهم گفت از بس بیکار و... برای من فلان یوتیوبر رو نگا میکنه و...

یا مثلا دید دارم نگا میکنم فحش پدر داد به طرف.اعصابم چنان خورد بود که فازت چیه طرف پدرش مرده

😑😑😑😑

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چقدر آزارت میدن .انگار نه پدرت نه مادرت از خوشبختی شما راضی نیستند یاد مشکلات خودشون می افتند

میگن ما به خاطر خودت بهت گیر میدیم نری خونه ی شوهر ببینه هیچی بلد نیستی طلاقت بده😑

همسرم دیده خونه داریم ضعیفه چیزی نمیگه اینا گیر میدن هی😑

خیلی چیزا رو سانسور کردی تو متنت مشخصه هیچ مادری حسادت بچشو نمی کنهیه خورده هوای مامانتونو هم داشته ...

چرا حکم میدی 

مطمینی مامانش بهش حسادت نمی کنه 

استارتر که از خودش نمی گه یا نمی خواد اینجوری باشه مامانش 

چرا به مامان بخواد بچشو ضایع کنه حتما مادر نیستی

نه مادر نیستم ولی خوب میبینم تو اطرافیان بعضی مادرا دخترشون انگار هووشون هست عقده میشه کارایی که شوهرشون براشون نکرده میبینن دامادشون داره برای دخترشون میکنه وگرنه چرا باید بره بدو بدو به پدر اسی خبر بده که چی گفت هر مادری مادر نیست لطفا همه ی مادرا رو مقدس ندون 

سیاست داشته باش از خوشیات با مادرت حرف نزن

همش گله کن

بگو جهاز کم می‌خوام اگه زیاد ببرم یه عمر خواهرش بهم حسودی میکنه چون جهاز کم برده نمیخوام کینه ای بشن

همیشه برعکسش رو بگو

با پدرت هم کل کل نکن اصلا بگو حق با شماست دفعه‌ی بعد خسته نبودم انجام میدم بزار ببینه با ادب رفتار میکنی حرفای مامانت روش اثر نزاره

ناراحت نباش جانم تو مسافرتی رو بروبا مامانم کاری نداشته باشباهاشون سنگین باشخودتم برو خوابگاه چرا می ...

به خاطر نامزدم و اینکه دانشگاه اینجارو بیشتر دوس دارم

از دانشگاهم انتقالی گرفتم اومدم شهر خودم 

ولی خب اشتباه کردم یا نه نمیدونم