دیروز رفته بودیم خونه اقوام این یه مرد عنکبوتی و بتمن و چ میدونم بن تن داشت 5..6 تا بودن از اونا که پلاستیکی هستن هر کدومشون اندازه یه انگشت بودن پسر من که عاشق مرد عنکبوتی هست چند بار مرد عنکبوتیه رو اورد نشونم داد که برام بخر هی میگفتمش باشه باشه میگیرم رفتیم بازار میگیریم برات هیچی ی بار برمیداشت نشون من میداد ی بار نشون شوهرم رفتن بازی کردن و بازی کردن اخر کار که اومدیم بریم پسر اقوام برگشت گفت مرد عنکبوتیم نیستش و بین اون همه اسباب بازی شانس ما مرد عنکبوتیه گم شد و نشست داد و بیداد کردن ماهم به پسرمون گفتیم کجا گذاشتیش گفت بخدا من برنداشتم مامان بابای اون بچه هم یه جوری ب پسرم نگاه میکردن انگار دزدی کرده..... چون دیدنش چند بار اومد نشون داد فک کردن کار اونه منم جلو همه جیباشو گشتم چیزی پیدا نکردم شوهرمم عصبی شد برای اون یه تیکه پلاستیک خابوند تو صورت پسرم بهش گفت همین الان میری میاریش (خواست از زیر زبونش بکشه) 😭😭😭😭الهی بمیرم بچم گریه میکرد میگفت بر نداشتم مامان بابای بچه هم با حالت نذاراحتی گفتن ولش کن پیدا میشه بعد گفتم اخه اگه برش داشته هم جایی نداره بزارتش اخه قورتش ک نداده بعد اون بچه همچنان نق میزد و داد میزد ب پسرم تهمت میزد میگفت دست تو بود اخرین بار.. رفتیم تو ماشین به شوهرم گفتم اخه مگه سوزن هست ک بخواد برش داره چرا جلو همه زدی تو صورتش گفت چون 100 بار اومد اونو نشونمون داد اخرشم همون گم شد چرا اون یکیا گم نشد.. بهش گفتم خب اگه ورش میداشت ک تو باسنش قایمش نکرده (ناراحت شدم) پیدا میشد بعد گفت چرا تو خونه مردم میاد اسباب بازی نشون میده یه اتاق پر از اسباب بازی داره نگاهشونم نمیکنه عاشق این چس تومنیه شده جلو مردم نمیدونم کار کیه از دیروز هزار تا فکر ب سرم زد با خودم میگم نکنه خود اون بچهه قایمش کرده بچمو اذیت کنه؟؟ با اینکه قیمتی هم نداره اما از دیروز هی ازش میپرسم مامان اگه تو برش داشتی بهم بگو برات یدونه خوشگلشو میخرم کلی تشویقش کردم گفتمش جایزه میگیرم ولی گفت دست من نیست.. میدونم که ارزشی نداره بخوام بچمو اذیت کنم و من تا حالا ندیدم تو عمرم بچم چیزی رو بدزده چون جلوش همه چی هست ندیدم یواشکی ورداره اما با خودم میگم اگه خدای نکرده اگه خودش برش داشته نمیخوام ببینه چیزی بهش نمیگم و براش عادی بشه.. چکار کنم ب نظرتون
معلومه دست پسرت نیس. برا یه عروسک پلاستیکی اندازه یه انگشت شوهرت اینجوری کرد!؟؟؟
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
هیچی زن و شوهر جای دفاع گند زدین به اعتماد به نفس بچتون
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا خاک برسر اون پدر و مادر ک بچه ندید بدید بار اوردن
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
حقیقت اینه یه عروسک بند انگشتی افتاده زیر مبل یا صندلی چیزی بعدا هم پیدا میشه
اما نه میزبان گاو نه شما به ذهنتون خطور نکرد که خب عروسک به این کوچولویی گم و گور شده پیدا هم میشه تموم شد و رفت
متاسفم برای شوهرتون و همچنین شما
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب