2777
2789

من قبل از ازدواج عاشق یکی بودم نشد که بشه 🙄

بعدم با احترام ب رابطه ای که داشتیم هرکدوم ازدواج کردیم و اصلا دشمنی باهم نداشتیم و نداریم دیگه بعد ازدواج نخواستم که بهش زنگ بزنم واقعا حرف زدن باهاش برام عذاب وجدانه همسره خوبی دارم و نمیخوام بهش خیانت کنم، فقط ی موضوعی هست ی دستبند مروارید قدیمی داشتم جدا از ارزش مالی ارزش معنوی داره برام مال مادربزرگ، مادرم بوده این دستبند پیشش جا موند اصلا نمیدونم چکارش کرده نمیدونم بهش زنگ بزنم ازش بگیرم یانه خواهرانه منو راهنمایی کنید کسی هم ندارم که ازش بخوام اون زنگ بزنه و بره برام بگیرتش چکار کنم حالا

نه نه نه اصلا اصلا 

فکر کن گمش کردی 

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بذار دسته خاطره .هم ایشون متاهله هم شما .یه لحظه فکر کن زنش بفهمه شما هیچ کاری هم نداشته باشی باش برای یه گردنبند برای هردوتاتون تو زندگیتون مشکل بوجود میاد اون زن میشکنه 

هیچی بذار دسته خاطره .هم ایشون متاهله هم شما .یه لحظه فکر کن زنش بفهمه شما هیچ کاری هم نداشته باشی ب ...

اخه من امانت خودمو میخوام کاری ب زنش یا زندگیش ندارم 

اخه برام خیلی مهم بود😔اینکه فکرکنم گمش کردمم فکر بدی نیست ب عقل خودم نرسیده بود ممنون که گفتی💐🌱🥰 ...

افرین اصلا دیگه به دستبندو مکانش فکر نکن 

زندگیت خراب میکنیا ارزشش نداره

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

اخه من امانت خودمو میخوام کاری ب زنش یا زندگیش ندارم

باشه یکی به شوهرت زنگ بزنه یه خانوم از گذشته شت فقط امانتیشو بخواد تو چکار میکنی؟هر زنی بدش میاد میگه چرا دست شوهرمه گردنبندو امانتیش نکنه عاشقشه کلی اختلاف میفته بینشون 

خود دانی عواقبشوبجون بخر اعتمادی ک شوهرت دیگ بهت نداشت باشه حرفای پشت سرت نگاه ها دعواها ووووووووووو ...

اره راست میگی شوهرم خیلی بهم اعتماد داره هیچوقت بهم شک نداشته هیچوقت کنترلم نمیکنه میگه خیالم ازت راحته،بااینکه میدونم قرار نیست با زنگ زدن من اتفاقی بیوفته حس میکنم عذاب وجدان بعدش منو خفه کنه 

افرین اصلا دیگه به دستبندو مکانش فکر نکن زندگیت خراب میکنیا ارزشش نداره

اره ولش کن ارزش نداره،امروز حتی شمارشم گرفتم ولی ب خودم اومدم زنگ نزدم هیچی ارزش عذاب وجدان بعدش رو نداره 

باشه یکی به شوهرت زنگ بزنه یه خانوم از گذشته شت فقط امانتیشو بخواد تو چکار میکنی؟هر زنی بدش میاد میگ ...

اره خب از این دید درسته،ولی خب اونم یبار ب من زنگ زد با ی خط دیگه جواب ندادم شوهرم خیلی بهم ریخت که کیه داره بهم زنگ میزنه ولی میدونست من مقصر نیستم حتما مزاحمه چیزی نگفت اما من میدونستم اونه،من اگه بدونم شوهرم از گذشته چیزی داره خودم میبرم میدم دختره که نخواد کار ب زنگ بکشه احترام ب گذشته هر کسی برام مهمه،تنها چیزی باعث باشه که زنگ نزنم عذاب وجدان خودم نسبت ب شوهرمه

اره خب از این دید درسته،ولی خب اونم یبار ب من زنگ زد با ی خط دیگه جواب ندادم شوهرم خیلی بهم ریخت که ...

شما این طرز فکرو داری همه ندارن بهم میریزن جدا میشن برای یه امانت هدیه قدیم .