2777
2789

قیمتش خوب بود داداشم 24 سالشه

دفعه پیش همه پولم شد 600هزار یه انگشتر  براش خریدم

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

چیه خنجره یا شمشیر

روش نوشته علی    شمشیر ذوالفقار

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گردبند شمشیر امام علیو دارم

بنظرم خیلی قشنگه

مبارکش باشه

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

منم گردبند شمشیر امام علیو دارمبنظرم خیلی قشنگهمبارکش باشه

ممنون ایشاالله تولد خودت 

عالی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰