2777
2789

ازتون از تمام وجود میخوام دعا کنین برنگردونه خواهش میکنم چرخ گوشت فروختم هیچ مشکلی نداشته سالم سالم بوده حالا گفته میخوام امتحان کنم اگه مشکلی داشت بیارم خداشاهده چرخ گوشت سالم سالم بوده والله فقط واسه این میگم دعا کنین که سری که ازش گوشت میاد تیز نیست یه مقدار میترسم گیر بده وگرنه می‌تونه عوض کنه اون سری رو بهش بگم می‌تونه اگه هم خوب چرخ کرد که دیگه چیزی نمیگه در کل دعا کنین😂😂جدی میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی چیزی میفروشین حتما حتما هر مشکلی قلقی چیزی داره وسیلتون باید قید کنین.اگه مشکلی نداره ک ترس ندا ...

نه همه چیزو اتفاقا بهش گفتم بعد رفتم تو خونه متوجه شدم سریش تیز نبوده خب دست دو بوده دیگه والله وگرنه سالم بوده خداشاهده

براتستشم باید درحضور خودتون انجام بدن..نمیشه ببری تست کنی بیاری ک..اومدیم وسیله سالم بود برد یراتافق ...

تستم کرد روشنم کرد ایشون میخواستم توش گوشت چرخ کنه برد پولشم داد گفت میارم دعا کنین😂😂آخه گیر زیاد میداد

حالا مگه میخواسته چیکارش کنه دیگه

انشالله که برنمیگرده 

من تلویزیون فروختم و تست کردم قرار شد تا صبح نخواست یا همسرش نپسندید پس بیاره ایشون قردا گفت تلویزیون هنگ میکنه بالا نمیاد باید پس بگیری بردیم تعمیرگاه و کاشف به عمل اومد فلش ویروسی وصل کرده 

چه دردسری تا ایشون اشتباهشو پذیرفت 

ولی سری که درد نمیکنه دستمال نبند