2777
2789
عنوان

هتلداری دانشگاه آزاد

46 بازدید | 3 پست

سلام ..

دوستانی که اطلاع دارند هتل‌داری یا گردشگری برای انتخاب رشته خوب هست؟؟

آینده ای داره ؟توی زاهدان 

شنیدم که رشته ی خوبی برای مهاجرت هستش و تو بقیه کشور ها بازار کار خوبی داره اما از بازار کارش تو ایران اطلاع ندارم ..کسی می‌دونه ارزش خوندن داره یا نه؟!

توی ایران رشته های تجربی آینده ای ندارن یکیش داداش خودم مهاجرت کرد آلمان برسه ب چنین رشته هایی ک حیف هزینه براشون ب نظرمن آدم پشت بمونه بهتره تا عمرو وقت و پولشو در این رشته ها ک بازار کار خوبی نداره بگذاره

توی ایران رشته های تجربی آینده ای ندارن یکیش داداش خودم مهاجرت کرد آلمان برسه ب چنین رشته هایی ک حیف ...

خب بنظرتون کدوم رشته ارزش خوندن داره ؟؟

من دیپلم کامپیوتر دارم ولی علاقه ای به این رشته ها ندارم و مجبورم ناپیوسته بخونم پیشنهادی دارین برای من؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی ایران رشته های تجربی آینده ای ندارن یکیش داداش خودم مهاجرت کرد آلمان برسه ب چنین رشته هایی ک حیف ...

من نظرم روی آموزش ابتدایی بود ولی با آزمون های استخدامی نمیشه امیدوار بود