2777
2789
عنوان

من خوشگلم یا آترینا فرهمند😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 101 پست
کسی که انقد همه چیش تاپ هست یه خانواده حمایتگر و ثروت مند دارهبنظرت نیاز داره اصلا خوشگل باشه؟؟؟ هرچ ...

اصلا نگفتم زشته

میگم بحث ظاهرش هست نه موفقیت هایی که بدست اورده

کسی نگفت موفق نیست یا پولدار نیست قطعا هست

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسادت نمیکنم نظر راجب قیافش دادیم ن رتبه اشدر ضمن از دیروز ک رتبه زدن با دویستا موسسه مصاحبه داشته م ...

شما رتبه اول شدی مصاحبه نکن

تلاش کرده 

موفق شده

حالا هم پولی ک بدست میاره نوش جونش

با امکاناتی که اون داشت اگه خیلیا می‌بودن اصلاً درس نمی‌خوندن 

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

حسادت نمیکنم نظر راجب قیافش دادیم ن رتبه اشدر ضمن از دیروز ک رتبه زدن با دویستا موسسه مصاحبه داشته م ...

انسانیت اجازه میده که راجب ی انسان اینطوری نظر داد؟ 

شما خودت میگی کاذبه، اوکی تبلیغش تو همه موسسه ها نادرست ولی بی ارزش کردن تلاش های خودش هم یکی از نشونه های حسادته

اینکه آدما نکات مثبت یکی و نمیبینن و می‌گردن ازش نکات منفی پیدا میکنن و اینقدر زننده اون نکات مثلا منفی و بیان میکنن هم نشونه ی حسادته

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

شما رتبه اول شدی مصاحبه نکنتلاش کرده موفق شدهحالا هم پولی ک بدست میاره نوش جونشبا امکاناتی که اون دا ...

ببین تاپیک راجب قیافه بوده ن رتبه اوکی؟؟قرار نیس همه خشل باشن قیافه اش کاملا معمولی و رو ب زشته منطقی باش🙄

ببین تاپیک راجب قیافه بوده ن رتبه اوکی؟؟قرار نیس همه خشل باشن قیافه اش کاملا معمولی و رو ب زشته منطق ...

جمله اولی که نوشتی رو برو بخون

اگر واسه قیافه بود تاپیک

چرا جمله پولی بکار امد؟

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

وای چقد شماها فاز برداشتید تاپیک راجب قیافه اشه ن رتبه اش

اتفاقا شما خیلی فاز برداشتید 

نخبه کشورمونو با هر روشی مسخره میکنید

بعدم ناراحت میشید چرا نمی مونن تو این خاک

بجای افتخار 

باید راجب دماغ و چشم ابروش صحبت بشه اونم منفی؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اتفاقا شما خیلی فاز برداشتید نخبه کشورمونو با هر روشی مسخره میکنیدبعدم ناراحت میشید چرا نمی مونن تو ...

شما هم دیگه خودتون رو به اون راه نزنید 

مثل اینکه خبر نداری هزاران نفر دیگه باهوش تر از این خانوم هست که به خاطر شرایط خونوادش نتونسته رتبه یک بشه

این نظراتی که گرفته به خاطر حسادت نیست بلکه چون چیز خاصی رو نسبت به موقعیت زندگی خودش به دست نیاورده کسی که برای کنکور انقدر هزینه میکنه اگه رتبه یک نشه عجیبه

بعدم کسی تو این تاپیک نگفت موفق نشده گفتن چهرش خوشگل نیست معمولیه

...