2777
2789
عنوان

من خوشگلم یا آترینا فرهمند😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 101 پست
باور کت هیچ جراحی وجود نداره چشاشو تغییر بده😬خب بلاخره اون الان معروفه باید منتظره هیت هم باشه قرار ...

ولی ادم ها و بیننده ها باید درک داشته باشن که نقد کنن

نه هیت بدن و جوری که انسانیت و زیر پا گذاشته باشن 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت یعنی این:حسادت یعنی ی دختر به ی دختر اینطوری بزنه :تبلیغ پوچ کاذب ؟طرف رتبه 1 مملکت شده کشورای ...

درود بر امضات❤❤

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
عزیزم حسودن ولشون کنزیبایی به شخصیته به شعوره وگرنه پول باشه همه بهترین اندام و چهره رو بدست میارن

دقیقا 

توی پیامای ی سریا فقط حسادت دیده میشه 

که البته خنده دار هم هست این حسادت

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

حسادت یعنی این:حسادت یعنی ی دختر به ی دختر اینطوری بزنه :تبلیغ پوچ کاذب ؟طرف رتبه 1 مملکت شده کشورای ...

حسادت نمیکنم نظر راجب قیافش دادیم ن رتبه اش

در ضمن از دیروز ک رتبه زدن با دویستا موسسه مصاحبه داشته معلومه برای پوله 

باور کت هیچ جراحی وجود نداره چشاشو تغییر بده😬خب بلاخره اون الان معروفه باید منتظره هیت هم باشه قرار ...

خودتون چه شکلی هستید

چرا انقد حسودید اخه 😶

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

درود بر امضات❤❤

💞

وا چیکار کرده که هیت بخوره ، از دیوار مردم بالا رفته یا هرزه و خونه خراب کنه ، عجیبید کلا

به هرحال زیبایی هم مهمه حالا چون رتبه یکه دلیل نمیشه بگی نیازی به زیبایی ندارهرتبه یک بودنش چه ربطی ...

کسی که انقد همه چیش تاپ هست یه خانواده حمایتگر و ثروت مند داره

بنظرت نیاز داره اصلا خوشگل باشه؟؟؟ هرچند چهرش زشت نیست حتی زشتم باشه میتونه عمل زیبایی بکنه 

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

دقیقا توی پیامای ی سریا فقط حسادت دیده میشه که البته خنده دار هم هست این حسادت

اره خنده داره چون مقایسه هم حدی داره

اذمایی که رتبع برتر میشن واقعا قابل مقایسه نیستن

چون کشورای دیگهذاز خداشونع که اونارو بپذیرن

از الان میرن دنبالشون

وا چیکار کرده که هیت بخوره ، از دیوار مردم بالا رفته یا هرزه و خونه خراب کنه ، عجیبید کلا

راجب قیافش

ببین این تاپیک راجب قیافه اس ن خونه خرابی یا رتبه یکی اوکی؟؟؟؟دلیل نمیشاه چون رتبه یک شده بگیم وای خیلی خشگله خب حقیقته مگ همه دکترا خوشگلن