2777
2789
عنوان

هدیه عروسی زنداداش

758 بازدید | 59 پست

دوستان من رقص بلد نیستم وقتی خیلی اصرار کنن میرم یکم میرقصم میگم بسمه دیگه چون حرکاتم خیلی تکراری.

حالا تو مجلس بله برون برادرم چند بار به زور بردن وسط بیا برقص منم طبق عادتم یکم رقصیدن گفتم بسمه دو باری این اتفاق افتاد

بعدش عروس منو کشوند وسط گفت با من برقص منم بخاطر دلش رد نکردم شروع کردم رودرو باهاش رقصیدن این بعد یکم روشو برگردوند پشت کرد بهم رفت نشست دوبار اینکار رو کرد من خراب شدم دفعه قبلیها من با عروس نبودم با بقیه بود تو رقص خیلی ناراحت شدم از رفتارش دیگه هر چقد اصرار کرد نرفتم رقص

رفته بود به برادرم گفته بود ورا خواهرت یکم میرقصید برمیگشت؟

منم متوجه شدم که از قصد دوبار منو دعوت کرده وسط بعد روشو برگردونده من خراب شم در حالیکه من خرابش نکرده بودم از اونجا فهمیدم چه عروس بی صفتی گیرمون اومده موذی مزخرف

خلاصه چند روز دیگه جشن هست براش میگیریم یه سکه گرفته بودم براش از رفتارش بشدت متنفر شدم نمیخام سکه رو بهش بدم چون ازش خوشم نمیاد

دو میلیون میذارم پاکت از سرشم زیاده

به نظرتون چه پیشنهادی دارید؟

عروسی معمولاً با همه می‌رقصه تا آخر مراسم که با ی نفر نمیرقصه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام نصیحت کنم فقط یه توصیه اس 

لطفا از اول با زنداداشت نرو تو زاویه هرچند این بحث الان مهم نیس واقعا چیزی نیس ک بزرگش کنی 

چون بعدا تو زندگی برادرت تاثیر داره اگه واقعا رو اعصابته فقط بی توجهی کن اینجوری اونم از شما نقطه ضعی پیدا نمیکنه میفهمه خانوم تر از این حرفایی

جهان من در صلح است🪐

همونجور که اون دوچار سوتفاهم شده شما هم دوچار سوتفاهم شدین بهتره بهش بگین بخاطر این نمیتونی برقصی پیش برادرتم بگو تا دلخوری ها حل شه

سکه هم بده گلم عروسی برادرتم بعد برادرتم تو مراسم شما به نحو احسن جبران میکنه

نه عروس فقط با من بود وسط کسی نبود

بدبین نشو شاید خسته شده رفته نشسته شماام میرفتی مینشستی بعدم عروسی برادرته شما باید همش وسط باشی نه که به زور ببرنت 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیخام نصیحت کنم فقط یه توصیه اس لطفا از اول با زنداداشت نرو تو زاویه هرچند این بحث الان مهم نیس واق ...

اخه اون سکه بخش اعظم یک ماهه منه با خوشدلی براش خریده بودم دلم نمیاد خرج چنین کسی کنم

ب نظرمن ک داداشت را کوچک نکن بخاطر زنش ...بعدم صبر کن اون بی عقلی کرده توکه نباید مثل خودش باشی ...بعد مراسمات ی روزبگو فلانی جان من اصلا رقص بلد نیستم و هیچ جا نمیرقصم اونروز بخاطر شما اومدم وسط و شما برگشتی ک من را کوچک کنی ، خواستم بهت بگم من بهت احترام گذاشتم شما بی احترامی کردی وازت بعیده، بعدمبخند وبگوهوای خواهرشوهرت را داشته باش تا عزیزدل یه خانواده باشی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....