سلام میخوام خانومایی که از دانشگاه فرهنگیان فارغالتحصیل شدن جواب بدن من دوسال پیش با اجبار خانواده اومدم دانشگاه فرهنگیان و از اون موقع خیلی اتفاقای بدی برام افتاده از همون اولم هر حقوقی بهم دادن یکمشو نگه داشتم بقیه رو طلا خریدم امسال هم کنکور شرکت کردم دوباره و رتبه م 1500 شد از دانشگاهمون متنفرم و حالم بهم میخوره انقدر که از در دانشگاه وارد میشم گریه م میگیره ازم هم نپرسید چیش اذیتم میکنه همتون میدونید اون تو چه خبره
متاسفانه رشته ای هم که قبول شدم امور تربیتی هست و از اینده ای که داره بدم میاد و توی خودم اصلا نمیبینم که بخوام معاون پرورشی یا مربی بشم
الان می خوام بدونم به نظرتون با این شرایط چه کار کنم بعد از فارغ التحیلی باید بلافاصله معاون پرورشی بشم و برم مدرسه یا اینکه میتونم برم تو بخش اداری یا جاهای دیگه کار کنم ؟ واینکن محیط مدرسه هم مثل دانشگاه انقدر سخت گیر هستن یا نه ؟ و اینکه برای انصراف از دانشگاه فکر میکنم بتونن با طلاهایی که خریدم هزینش رو بدم و بیام بیرون و خیلی دوست دارم اقتصاد بخونم و میدونم با این رتبه میتونم تهران قبول شم خیلی دودلم و نمیدونم چکار کنم و واقعا زیر فشار هستم