2777
2789
عنوان

دوساله دانشگاه فرهنگیان میخونم

100 بازدید | 12 پست

سلام میخوام خانومایی که از دانشگاه فرهنگیان فارغ‌التحصیل شدن جواب بدن من دوسال پیش با اجبار خانواده اومدم دانشگاه فرهنگیان و از اون موقع خیلی اتفاقای بدی برام افتاده از همون اولم هر حقوقی بهم دادن یکمشو نگه داشتم بقیه رو طلا خریدم امسال هم کنکور شرکت کردم دوباره و رتبه م 1500 شد از دانشگاهمون متنفرم و حالم بهم میخوره انقدر که از در دانشگاه وارد میشم گریه م میگیره ازم هم نپرسید چیش اذیتم میکنه همتون میدونید اون تو چه خبره 

متاسفانه رشته ای هم که قبول شدم امور تربیتی هست و از اینده ای که داره بدم میاد و توی خودم اصلا نمیبینم که بخوام معاون پرورشی یا مربی بشم

الان می خوام بدونم به نظرتون با این شرایط چه کار کنم بعد از فارغ التحیلی باید بلافاصله معاون پرورشی بشم و برم مدرسه یا اینکه میتونم برم تو بخش اداری یا جاهای دیگه کار کنم ؟ واینکن محیط مدرسه هم مثل دانشگاه انقدر سخت گیر هستن یا نه ؟ و اینکه برای انصراف از دانشگاه فکر میکنم بتونن با طلاهایی که خریدم هزینش رو بدم و بیام بیرون و خیلی دوست دارم اقتصاد بخونم و میدونم با این رتبه میتونم تهران قبول شم خیلی دودلم و نمیدونم چکار کنم و واقعا زیر فشار هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرایط کمی سخته چون هزینه انصراف بالا هست و خب بله اداره هم معمولا نیرو میگیره و کارش با مدارس کمتر در ارتباطه

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم

عزیزم محیط مدرسه مثل دانشگاه نیست و خیلی فرق میکنه 

بسته به نیازشون و درخواست خودتون ممکن بتونید قسمت اداری هم برید ولی چرا اداره ؟اداره که میدونید چه فضایی داره و هیچکس دلش نمیخواد بره من معاون پرورشی کارش رو از نزدیک دیدم عشق میکنه اصلا اون طوری که فکر میکنید نیست 

از اون گذشته عزیزم به آینده شغلی و بازار کار رشته انتخابی هم فکر کنید دانشگاه فرهنگیان شما تمام میشه ولی اذن آینده شغلی و ...تا ابد باهاتون هست و شما باید مسئولیت ا نتخابتون رو به عهده بگیرید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم محیط مدرسه مثل دانشگاه نیست و خیلی فرق میکنه بسته به نیازشون و درخواست خودتون ممکن بتونید قسمت ...

مسئله اینه چون انتخاب خودم نبوده نمیتونم باهاش کنار بیام و واقعا اذیت میشم از طرفی محیط مدرسه و کار تو اونجا رو هم دیدم ونتونستم ارتباط بگیرم 

مسئله اینه چون انتخاب خودم نبوده نمیتونم باهاش کنار بیام و واقعا اذیت میشم از طرفی محیط مدرسه و کار ...

بله درسته برای تدریس و معلم بودن باید بتونی باهاش ارتباط بگیری وگرنه برات عذاب یکی از همکاران من تا به حال سه باراستعفا نامه شو تحویل داده ولی چون نیرو کم داشتن قبول نکردن میگه اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم و برام عذاب 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بله درسته برای تدریس و معلم بودن باید بتونی باهاش ارتباط بگیری وگرنه برات عذاب یکی از همکاران من تا ...

ای وای راست میگین بنده خدا

خیلی ممنونم کمک کردین

ای وای راست میگین بنده خداخیلی ممنونم کمک کردین

خواهش میکنم عزیزم موفق با شی 💚