2777
2789
عنوان

با خواهر شوهرم درگیرشدم قلبم داره تند میزنهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 92 پست

وایییی چه قدر بد کاش جواب نمیدادی یکی اون گفته تو چهارتا بدتر گفتی که. پیش همسایه ها حدااقل ابروداری میکردید. 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین لال شداگفت ه ر زعگفتم خودتی برو خونتون پارس کنسکوت کردچون‌میدونست ظرفیتم پرهحرف بزنه داد میزنمق ...

به من میگفت میومدم پایین موهاشو یجوری میکشیدم تا صداش در نیاد

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

اون دیگه جوابتو نداد؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

ایول

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

حقشونه اسی میخواست درست رفتارکنن که توام مجبورنشی جوابشونوبدی منم دلم خنک شد فقط یادت باشه شوهرت اومدچیزی گفت باقلدری جواب نده بامظلوم نمایی واشک بگو 

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

بنظرم از خودت دفاع کن ولی باالفاظ درست ،میگفتی خودتی وامثالهم ،معلوم کی داره میره بیرون و...

نه حتی اینم نه بنظرم کسی که جرات نداره رو در رو فحش بده اصلا جواب نداره نباید به خودش میگرفت یا نهایت میگفت جواب ابلهان خاموشی است

وایییی چه قدر بد کاش جواب نمیدادی یکی اون گفته تو چهارتا بدتر گفتی که. پیش همسایه ها حدااقل ابروداری ...

خوب کاری کرد دوبار جواب بده دیگه کار دستشون میاد منم هر چی کوتاه اومده بودم بدتر میشدن یبار ریدم بهشون خوب شدن لازمه ی وقتای

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

خوب جوابشو دادی

منم تو بحثا و کلا یه ذره اوضاع متشنج میشه سریعا ضربان قلبم میره بالا

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

مهم نیس اینا برا من دوربین گذاشتنوسط راه پله رو در باز کرده بودنتا یکی میومد یا جایی میخواستم برم‌چک ...

حس میکنم خودتون ناراختید چون مدام تکرار میکنید خوب کردم 

انشالله بخیر میگذره نگران نباش ولی زیادی خودت رو همسطح اونا بی ادب نشون نده . مخصوصا فحش کشی رو به کوچه نکشونید

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .