2777
2789
عنوان

با خواهر شوهرم درگیرشدم قلبم داره تند میزنهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 92 پست
بنظرم از خودت دفاع کن ولی باالفاظ درست ،میگفتی خودتی وامثالهم ،معلوم کی داره میره بیرون و...

موافقم

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین میدونم جوابشونو مثل خودشون دادی تو دلت ناراحتی که چرا مثل اونا حرف زدم ولیییی عالی گفتی آفرین با هر کی مثل خودشون شوهرتم حساب کار دستش میاد سکوت نکن اجازه نده یکی تورو بشوره

ما ترکا میگیم جلو کسی که گ و ز ی د ه اگه ن ری نی خیال میکنه ک و ن نداری 

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
حس میکنم خودتون ناراختید چون مدام تکرار میکنید خوب کردم انشالله بخیر میگذره نگران نباش ولی زیادی خود ...

عزیزم من اوایل خجالت میکشیدم حتی حرفایی ک بهم میگفتنو ب کسی بازگو کنم دراین حد

اما همش بدتر میشد

الان از وقتی روش سلیطگی رو پیش گرفتم زندگیم برگشت ب روال

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
ببین میدونم جوابشونو مثل خودشون دادی تو دلت ناراحتی که چرا مثل اونا حرف زدم ولیییی عالی گفتی آفرین ب ...

اره منم ترکم

دلی دلینی گورنده چماقین گیزلدر

اینا اوایل خوب سواری گرفتن ازمن چون اروم بودم

خجالتی بودم

حتی میخواستم از خودم دفاع کنم گریم میگرفت ولی الان....

از اون خونه برو.جای تو اونجا نیست.اونا هم خونه پدرشونه همیشه هستن.باید قبل ازدواج تعین میکردی ک خونه ...

هر ۴تاشون عروسی کردن رفتن

نه الان از وقتی اینمدلی شدم هیچکدوم ۲/۳ساله حدودا جرات همچین کاری نداشتن اما الان فک کرد ج نمیدم دید ج دادم ساکت شد

یعنی الان خوب شدن؟

اره باور کن از وقتی مثل خودشون بی ادب وسلیطه شدم زندگیم اروم شد

مثلا یبار وسطیه گفت نایلون تو دستت غذا برا خانوادت میبری

اوایل یا سکوت بودم

یا توضیح میدادم چیع

یا ب شوهرم میگفتم

یبار گفتم گ و ه خوریش بتو نیومده تو برو نایلونایی ک از خونه خودت اوردی رو بشمر

باصدای بلندم گفتم تیکه دومشو بست دهنشو دیگ از اونموقع بیخیالم شده

هر ۴تاشون عروسی کردن رفتننه الان از وقتی اینمدلی شدم هیچکدوم ۲/۳ساله حدودا جرات همچین کاری نداشتن ام ...

خب عروس شده باشن بازم خونه پدرشونه و‌اونجا سهم دارن تو کاری نمیتونی.

اشتباه از خودته ک قبول کردی با اونا زندگی کنی.

کلا همیشه ناراحتی پیش میاد تو یک اپارتمان زندگی کردن حتی اگ خانواده خودتم بود ب مشکل میخوردی

لایک نکن خیرشو ببینی
خب عروس شده باشن بازم خونه پدرشونه و‌اونجا سهم دارن تو کاری نمیتونی.اشتباه از خودته ک قبول کردی با ا ...

فعلا نزدیک ب ۳ساله ک قطع ارتباط شدم واوضاع بهتر شده

الانم جرات نمیکنن ب شوهرم بگن

چون دو سر باخته براشوپ