2777
2789
عنوان

رتبه یک کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 2811 بازدید | 172 پست
میبینید عقلتون به چشمتون هست . بنده خدا خارج نبوده . صرفا مسافرت رفته بوده خارج . کسی که سه سال درس ...

مهم دروغگو و پول پرست بودنشه چطور کل استادا و موسسات و آزمون ها رو شرکت کرده مگر اینکه خدا روزهای ۳۰ ساعتی به این یک نفر اعطا کرده باشه زشته اینا خودشون خیلی پول دارن نباید برای پول دست به هرکاری زد دیگه از یه جایی به بعد آبروریزی میشه کم کم روزی ۲۷ ساعت فقط کلاس و آزمون بوده خواب و خوراک بماند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو چرا سنگش رو به سینه میزنی نکنه فامیلی چیزیش هستی؟؟😂😂اصلا به تو چه؟؟دوست داریم در موردش حرف بزنیم همچین همشم در حال درس خوندن نبوده پاریس و مسکوش رو که رفته عکساشم که پخش کرده تو فضای مجازی اگه براش مهم بود نمیزاشت عکس های لختی و مسافرت های خارجیش پخش بشه.

تو ام نگران نباش تا چند سال دیگه حتما مهاجرت میکنه یه کشور دیگه اصلا درس خونده که مهاجرت کنه😂

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
تلاش بدون هزینه به هیچ جا نمیرسونتت گلم یک صدم درصد همچین چیزی پیش میاد که کسی بدون هزینه رتبه برتر ...

حرفتون کاملا درسته و نمیشه منکرش شد
اما حرف من اینکه چرا این همه ادم که خرج کنکورشون میکنن به جایی نمیرسن؟
الان تو شیراز پانیسون تحصیلی 2 ملیارده حدود 50.60 تا دانش اموز توشه
چرا اینا تک نمیشن؟

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

ماهایی که پدرمون تو دوران جنگ نبود چه گناهی کردیم که حقمونو میخورن

ماهایی ک پدرمون کارمند بودن و همیشه هشتشون گرو نهشون بود چی ک نمیتونیم ی کتاب تست بخریم چ برسه ب کلاس و ازمون و مشاور

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

من تایید نمیکنم اون کارش رو .ولی ودیو مصاحبه مازش رو دیدم معذرت خواهی کرده بود و گفته بود گول خورده ...

دروغه والا من که هر لحظه میبینم یه کانال جدید اومده گفته متشکرم از استاد فلانی بالغ بر ۴۰ استاد معرفی کرده تا الان و گفته کامل کلاس هاشون رو رفته زشته به خدا

تو چرا سنگش رو به سینه میزنی نکنه فامیلی چیزیش هستی؟؟😂😂اصلا به تو چه؟؟دوست داریم در موردش حرف بزنی ...

عرضه داشته درس خونده بین درسش مسافرتشم هم رفته .

نه من فامیلیش نیستم فقط خندم میاد ادمایی ازش انتقاد میکنن که هیچ هنری از خودشون ندارن
چون هنری ندارن برای اروم کردن وجدانشون باید به اون خورده بگیرن
چون نمیتونن خودشون رو بکشن بالا بقیه رو میکشن پایین

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

خب فکر میکنی اینطور ادما تو همچین سایتی پیداشون میشه که بخوان ببینن حرفای دیگرانو؟بعدم اونا به همون ...

خب چه ربطی داره؟ مگه ادمای اینجا فقط به همین سایت ختم میشن؟ ادمایی که اینجان همونایی ان که توی بقیه شبکه های مجازی فعالن 

همونایی ان که تو دانشگاه بغل دستمون میشینن 

همونایی ان که تو خیابون میبینیمشون 

بعدشم چرا فکر میکنی اونا تو همچین سایتی نمیان ؟ الان هر مطلبی سرچ کنی ، نینی سایتم جز اولین هاست و بالا میاد

ایناش ارهولی خب خودشم تلاش کردهمامان باباش وقتی دکترن ینی نخبنازین پدر مادر بعید بود بچه کم عقل...ول ...

به هر حال همه چی پوله

اگه پول داشته باشی همه جور هزینه میکنی پس در نتیجه تلاشتم بیشتر پیشه

درسته من از رتبم ناراضی نیستم رشته ای که میخوام رو تو دانشگاه های دولتی اطراف شهرم میارم ولی اگرم امکاناتم زیاد بود منم هیچیم از اینا کم نیس منم میتونستم رتبه شم

داستان اینکه رتبه یک کنکور چون پدر و مادرش متخصص هستن و سفر خارجی رفته همه دارن از حسادت میمیرن .وکی ...

اگه براش مهم بود عکساش رو پخش نمیکرد‌ توی ایران هرکس که پولداره به یه جایگاهی میرسه وگرنه رتبه ۱ پارسال نه پاریس رفته بود نه مسکو آیا رتبه ۱ نشد؟؟

به جای اینکه به فکر ظاهرش باشه به فکر درس بود هیچ جا با آرایش ندیدمش مشخصه نخبه صبا معصومی نژاد ولی این دختره همینجوری توی همه مصاحبه کلی آرایش داره و موهاش رو رنگ کرده گی وقت کرده درس بخونه

من کسی و میشناسم میلیون میلیون چند سال پیش خرجش کردن بهترین غیرانتفاعی بهترین امکانات ولی قبول نشد 

اخرش رفت یک رشته بی ربط به تجربی آزاد خوند

طرف خودش استعداد داشته قبول شده

وگرنه تهش بگی با پول باباش رفته ترکیه آزاد خونده 

دیگه وجدان رتبه یک کنکور جیگر میخواد 

۳۰۰۰ نشده ۱ شده ۱ 

بخداواس یذره پول بیاد تبلیغ کنه؟؟؟؟؟خودت ک مادر پدرت پولشون از پارو بالا نیره پس چته؟(:

دقیقا زشته بعضی کارا میتونه اونقدر متواضع باشه که یه چهره ملی بشه ولی حیف بعضیا دو روز جلوتر رو نمیبینن

دنیا پر از آدم های حسود و بد ذاته اینجا هم هستن تا صبح هم از حقیقت دفاع کنی نمی‌پذیرند

پول داشته نوش جونش زحمت کشیده اصلا میخواد بره کل دنیا رو بگرده ولی صد در صد توی موفقیتش هم تاثیر داره 

ماهایی ک پدرمون کارمند بودن و همیشه هشتشون گرو نهشون بود چی ک نمیتونیم ی کتاب تست بخریم چ برسه ب کلا ...

منم پدرم کارمنده بارها شده استرس پول کلاس و مشاوره داشته باشم ولی مگ اون حق منو خورده

چون باباش پولداره باید میمرد؟