2777
2789
عنوان

رتبه یک کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 2838 بازدید | 172 پست
خجالت داره یارو بی پول باشه آدم میگه عیب نداره ولی این پول استفراغ میکنن دیگه اینقدر دارن راسته فقرا ...

من تایید نمیکنم اون کارش رو .
ولی ودیو مصاحبه مازش رو دیدم معذرت خواهی کرده بود و گفته بود گول خورده تبلیغ کلاسینو رو کرده به خاطر پول و الان شرافت رو به پول ترجیح میده

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

اونی ک سهمیه داره هم باباش براش زحمت کشیدهبا پول باباش تو ناز و نعمت بزرگ شدهدوست منم زیر دست باباش ...

ماهایی که پدرمون تو دوران جنگ نبود چه گناهی کردیم که حقمونو میخورن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سهمیه رتبه اخر رو تبدیل ب اول نمیکنههمونم باید تلاش پشتش باشه تا ب جایی رسیدتو دانشگاه هم تلاش نکنه ...

بله ولی تلاش بسیار ناچیز که اگر به حد کافی تلاش داشت با رتبه منطقه ش اون رشته رو قبولی میگرفت

مردن تلاش کنن...

تلاش بدون هزینه به هیچ جا نمیرسونتت گلم 

یک صدم درصد همچین چیزی پیش میاد که کسی بدون هزینه رتبه برتر بشه

کنکورای الان پول میخواد علاوه بر تلاش

اگر یه کنکوری اطراف خودتون بوده باشه یا خودتون جدیدا کنکور داده باشید متوجه میشید

خجالت داره یارو بی پول باشه آدم میگه عیب نداره ولی این پول استفراغ میکنن دیگه اینقدر دارن راسته فقرا ...

بخدا

واس یذره پول بیاد تبلیغ کنه؟؟؟؟؟

خودت ک مادر پدرت پولشون از پارو بالا نیره پس چته؟(:

مایی که قبل کنکور دائما تو خونه بودیم داشتیم پاره می‌شدیم رتبه برتر کنکور دوبار سفر خارجی رفته بود ا ...

عزیزم حتما استراتژی درستی داشته که تونسته به سفر برسه .

ضمن اینکه من برادرم رتبش پارسال سه رقمی شد .
هم باشگاه میرفت هم درس میخوند .

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

پدر و مادر هر دو پزشک معلومه دارن خرج دخترشون کنن کلاس های آنچنانی کتاب خوب معلم خصوصی کلاس تست کلاس کنکور الان یه کارگر بنده خدا داره آنقدر خرج کنه ؟ 

دکتر داروساز هستم 💗خوشحال میشم سوالی داشتین ازم بپرسید 😊

میبینید عقلتون به چشمتون هست . بنده خدا خارج نبوده . صرفا مسافرت رفته بوده خارج . کسی که سه سال درس ...

همون مسافرت خارج مگه الکیه

دختر خواهر شوهر خاله ی من از نهم درس میخوند چهار ساله از خونه بیرون نیومده 21 کیلو وزنش اضافه شده رتبش شده 2500

هیچ ربطی نداره اگه ی نفر حق داره از پول باباش استفاده کنه و ب جایی برسه بقیه هم حق دارن از سهمیشون استفاده کنن

من تو گرمای جنوب سی روز کارگری کردم تا 700 تومن پول دراوردم تونستم کتاب های تست دست دوم بخرم

اون چی؟

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣