واقعا چتونه؟؟؟ بعد میگید چرا نخبه ها از این کشور میرن. هزاران نفر امکانات این دختر رو دارن ولی حتی رتبه خوبی کسب نمیکنن . خود شماها براتون بهترین امکانات رو بذارن حاضرین سه سال از زندگیتون رو ساعت مطالعه بالا با استمرار داشته باشید؟؟؟ فقط لفظ میاید ولله قسم اگر بتونید . دارید با روحیه یه جوان 18 ساله بازی میکنید . اونم ادمه .... درسته کنکور ناعدالتیه ولی مگه تقصیر اینه؟ خب پول داشته استفاده کرده . چرا نکنه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب سهمیه هم رتبه اخرو اول نمیکنه فقط تاثیر میزارهکسی ک تو شهر ضعیف درس خوندهبا کسی ک خارج بوده قابل ...
میبینید عقلتون به چشمتون هست . بنده خدا خارج نبوده . صرفا مسافرت رفته بوده خارج . کسی که سه سال درس خونده حتما یک هفته وقت داره بره خارج . این از این . سهمیه ای داره صندلی رو اشغال میکنه که مال شخص دیگه ای هست . شخصی که تلاش کرده . گناه این دختر چیه؟ من از سمت ایشون معذرت میخوام که خانوادش حمایتش کردن . اگر بخوایم مثل شما فکر کنیم چرا خدا به مریم میرزاخانی هوش زیادی داد ولی به بقیه نداد؟ منم اگر هوش مریم میرزاخانی رو داشتم جایزه نوبل میگرفتم .