2777
2789
عنوان

رتبه یک کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 2838 بازدید | 172 پست
دقیقامن به هیچی دیگش کار ندارم ک رفته سفر خارجو چیو چیولی اینکه همه موسسه هارو تبلیغ کنه همه استادام ...

همین نه پولش مهمه نه هوشش نه تحصیلات پدر مادرش همش به خودش مربوطه ولی اخه یعنی از همه موسسه ها استفاده کرده ؟ مگه میشه

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودمم قشر معمولی جامعه ام .روی منم فشاره . اما با انتقاد به یه جوان 18 ساله چی درست میشه؟ م ...

خب مردم از فشار روحی که روشونه و زورشون به بالایی ها نمی‌رسه این حرفا رو میزنن منم نگفتم این کار درسته فقط دلیلشو گفتم 

عکسای سفرش به اروپا اینستا رو ترکوندهکی وقت کرده بره درس بخونه و رتبه برتر شه؟

😐

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سهمیه ای بیسواده

سهمیه رتبه اخر رو تبدیل ب اول نمیکنه

همونم باید تلاش پشتش باشه تا ب جایی رسید

تو دانشگاه هم تلاش نکنه مشروط میشه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

اون تو خونه محیط اروم داشته دعواهای بقیرو ندیده برا ارامشش بردنش سفر خارج...قابل قیاس نیستیم بااون🫠

ما هم شرایط اونو داشتیم رتبه می‌شدیم 

اونی که پول داره آرامش داره همه چیش درسته با انگیزه هم درس میخونه رتبه هم میشه

دقیقامن به هیچی دیگش کار ندارم ک رفته سفر خارجو چیو چیولی اینکه همه موسسه هارو تبلیغ کنه همه استادام ...

خجالت داره یارو بی پول باشه آدم میگه عیب نداره ولی این پول استفراغ میکنن دیگه اینقدر دارن راسته فقرا رفتار درست تری از پولدارا دارن

خب سهمیه هم رتبه اخرو اول نمیکنه فقط تاثیر میزارهکسی ک تو شهر ضعیف درس خوندهبا کسی ک خارج بوده قابل ...

میبینید عقلتون به چشمتون هست . بنده خدا خارج نبوده . صرفا مسافرت رفته بوده خارج . کسی که سه سال درس خونده حتما یک هفته وقت داره بره خارج .
این از این .
سهمیه ای داره صندلی رو اشغال میکنه که مال شخص دیگه ای هست . شخصی که تلاش کرده .
گناه این دختر چیه؟ من از سمت ایشون معذرت میخوام که خانوادش حمایتش کردن .
اگر بخوایم مثل شما فکر کنیم چرا خدا به مریم میرزاخانی هوش زیادی داد ولی به بقیه نداد؟ منم اگر هوش مریم میرزاخانی رو داشتم جایزه نوبل میگرفتم .

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

اهمیت نداره ولی مطمئنن ناراحت میشه خودمون هم بودیم میشدیم مثل صبا معصوم نیا که انقدر بخاطر چهرش هیت ...

بیچاره که چهرش ناز بود نمیدونم چرا اینقدر هیت گرفته

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

اهمیت نداره ولی مطمئنن ناراحت میشه خودمون هم بودیم میشدیم مثل صبا معصوم نیا که انقدر بخاطر چهرش هیت ...

خب فکر میکنی اینطور ادما تو همچین سایتی پیداشون میشه که بخوان ببینن حرفای دیگرانو؟

بعدم اونا به همون اندازه که هیت میگیرن بیشتر از اون تشویق میگیرن

عکسای سفرش به اروپا اینستا رو ترکوندهکی وقت کرده بره درس بخونه و رتبه برتر شه؟

عزیزم رتبه برتر مثل خیلی از قشر کنکوری از مهر شروع نمیکنه
از ورود به دبیرستان شروع میکنه
کسی که سال داره درس میخونه حتما یک هفته وقت مسافرت رو داره

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

ما هم شرایط اونو داشتیم رتبه می‌شدیم اونی که پول داره آرامش داره همه چیش درسته با انگیزه هم درس میخو ...

ایناش اره

ولی خب خودشم تلاش کرده

مامان باباش وقتی دکترن ینی نخبن

ازین پدر مادر بعید بود بچه کم عقل...

ولی خب بهش خیلی رسیدن خیلی