2777
2789
عنوان

رشد قد کودک

181 بازدید | 20 پست

دخترم ۵سالو نیمشه

قدش ۹۷  وزنش ۱۶

قدش ۱۰ سانت کوتاه تره

خیلی نگرانشم😔 از همه ی همسنو سالاش کوتاه تره یعنی یکیو ندیدم هم قدش باشه امیدوار بشم

میره پیش دبستانی سایز لباسای همکلاسیاشو نگاه کردم فقط دختر من کوچیک بود 

خودشم خیلی توجه میکنه

دو سال تحت نظر فوق تخصص غدد و رشد کودک بود  دارو هاشو مرتب دادم اما تاثیر چندانی نداشت هیچ موهای دستو پاش خیلی رشد کرد ترسیدم دیگ نبردم

از لحاظ تغذیه هم کم نمیذارم  گرچه بد غذا هم هست ولی چند ماهه باهاش صحبت میکنم یکم بهتر شده

چند روزه برنامه ورزشی رشد قد رو دانلود کردم شیا خودمم همپاش ورزش میکنم بلکه رشد کنه

چکاب هم گرفتم ازش هیچ کمبود ویتامینی نداره

ارثی کوتاهی قد ۱۵۰ ۱۴۸ داریم

ولی میانگین قد خودمو همسرمو دراوردم منهای۳ کردم  ۱۶۲  باید بشه   ولی فکر نمیکنم☹️

لطفا راه حلی بهم بدین

چیکار کنم تا دیر نشده اقدامی کنم...

خیلی استرس دارم و نگرانم  یعنی ۱۶۰ رو رد کنه دیگه هیچی نمیخام  فقط زیر ۱۶۰ نشه😔

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسن پسر منهپیگیر باش حتما

نمیدونم از کجا پیگیر باشم  بهترین دکتری که بهم معرفی کردن ۲ سال تحت نظر بود تا همین عید  قدش همون خط قرمز نمودار بود هیچ تمام دست و پاهاش پرمو شد ترسیدم بلوغ زودرس بگیره دیگه داروهاشو قطع کردم 

شربت ال ارزنین ارژی پلاس  با کلسیم استوکر بهش میدادم   دیگ ۶ ماهه یهش نمیدم

تخم مرغ آبپز سنجدهرروز بخوره برای قدش خوبه

تخم مرغ تقریبا هفته ای ۵ روزشو بهش میدم آبپز دوست نداره نمیرو میدم صبحانه

سنجد سالم یا پودرشو؟

گرچه پسر خودم ساعت۱۲ شب میخوابه اما ساعت خواب که قبل از ۹ باشه از تغذیه هم مهمترهچه ساعتی میخوابه دخ ...

سعی میکنم ۱۱ دیگ خواب عمیق باشه 

همسرم اصلا همراهی نمیکنه  تلویزیون اولویت اولشه

تخم مرغ تقریبا هفته ای ۵ روزشو بهش میدم آبپز دوست نداره نمیرو میدم صبحانهسنجد سالم یا پودرشو؟

باید آبپز باشه سفیدش هم بیشتر تاثیر داره 

فرقی نداره ولی من سویق سنجد رو میریزم تو شیر موز برای بچه هام 

فقط 38 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرکات کششی انجام بده یا هر روز چند دقیقه فقط به سمت بالا بپره، بزرگتر که شد هم می تونین کلاس بسکتبال ...

من خودم یادمه دوران راهنمایی ۳ ۴ ماه والیبال رفتم خیلی رشد کردم  منتها خانوادم زیاد پیگیر نبودن دیگ نرفتم وگرنه ادامه میدادم حداقل ۴ ۵ سانت از الانم بلندتر بودم..

بره کلاس سوم والیبال ثبتنامش میکنم خودشم نخاد مجبورش میکنم ادامه بده تا موقعی که صفحه ی رشدش باز باشه 

بنظرتون لازمه الان عکس از صفحه ی رشدش بگیرم؟

باید آبپز باشه سفیدش هم بیشتر تاثیر داره فرقی نداره ولی من سویق سنجد رو میریزم تو شیر موز برای بچه ه ...

پارسال از عطاری براش سویق رشد کودک گرفتم نخورد دیگ  تازگی بود گفتم شاید فاسد شده باشه انداختم دور..

شما از کجا سویق سنجد گرفتین؟ تاثیر داره؟

الان دخترم فهمیده تر شده باهاش صحبت کنم احتمالا بخوره 

حرکات کششی انجام بده یا هر روز چند دقیقه فقط به سمت بالا بپره، بزرگتر که شد هم می تونین کلاس بسکتبال ...

ورزش های کششی رو شیا قبل خواب انجام میدیم بنظرتون خوبه؟  حس میکنم روزا بهتر باشه بعدش  یچیزی بخوره جداقل لاغر نشه

پارسال از عطاری براش سویق رشد کودک گرفتم نخورد دیگ تازگی بود گفتم شاید فاسد شده باشه انداختم دور..ش ...

من بعضی وقتا از عطاری میگیرم بعضی وقتا هم خودم درست میکنم من خیلی راضیم برای قد و وزن خوبه البته سرلاک هم میدم 

فقط 38 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40